Este disponibil un design nou pentru panoul de bord din cPanel: Jupiter

Am intrat astăzi pe cPanel pentru că aveam de verificat ceva mai urgent pe e-mail, iar o notificare m-a anunțat că există un nou design disponibil pentru panoul de bord. Se numește Jupiter, iar notificarea spune așa: „It’s time to switch to the Jupiter theme”. Ok, de abia reușisem să mă obișnuiesc cu Glass, un alt design care a fost implementat undeva pe la jumătatea anului 2021, dar am zis totuși să îl încerc și să văd despre ce este vorba.

Am apăsat pe „Switch to Jupiter”, iar noul design arată ca în imaginea următoare.

Pentru curioși, așa arăta designul anterior, Glass.

Iar pentru cei foarte curioși, așa arăta designul anterior lui Glass, Paper Lantern.

Dacă ați trecut de la Glass la Jupiter și nu sunteți mulțumit de modul în care arată este bine de știut că se poate face trecerea înapoi la designul vechi. Însă aici există și o mențiune destul de importantă, care spune așa: „When your server updates to cPanel & WHM version 108, your account will automatically upgrade to the Jupiter theme”.

Per total, și la Jupiter s-a mers pe un design minimalist, la fel ca și la Glass, însă au introdus acea bară albastră din partea stângă a ecranului, lungă cât pagina, pe care nu o poți închide.

Despre cPanel am mai scris în trecut aici și aici, iar despre temele noi disponibile pentru tabloul de bord din cPanel am mai scris aici (Glass), undeva prin luna mai 2021.

Ce părere ai despre acest articol?