Filme de peste săptămână #23

scris de | miercuri, 18 ianuarie 2023, 22:24 | 3 comentarii

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO Max, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

The Adam Project (2022)
Din nou, este un film pe care l-am văzut imediat după ce a apărut pe Netflix. Și asta pentru că joacă Ryan Reynolds în unul din cele două roluri principale. Este o comedie și o acțiune în același timp, dar cumva aduce și a film de aventură. Povestea nu este rea, te prinde la un moment dat și te face să duci până la capăt cele aproape două ore. Am râs la destul de multe faze, însă per total rămâne tot un film de nota cinci, maxim de un șase.

Jerry & Marge Go Large (2022)
Ăsta este un alt film pe care l-am ținut o grămadă în watchlist și pe care l-am văzut de abia după ce a apărut pe site-urile de filme online cu subtitrare. Cu toate că nu mă așteptam, a fost o surpriză plăcută și o pauză de la toate scenariile monotone de film din ultimii ani. Povestea, una reală de altfel, este foarte faină și chiar te lasă și cu o mică învățătură la final. Bryan Cranston face, de altfel, un rol foarte bun, însă asta nu este o surpriză. Foarte bun este și rolul lui Annette Bening, pe care (ar trebui să) o știm din „American Beauty”.

Recomand acest site cu seriale turcești online.

Nobody (2021)
Este încă un film pe care l-am urmărit pe Netflix. Este un film aproape bun, cu multă acțiune, mult sânge și împușcături. Povestea din spatele filmului nu este foarte rea, însă rolurile rușilor parcă strică totul. Sau cel puțin mie așa mi s-a părut. Bob Odenkirk face un rol foarte bun, însă asta era de așteptat, mai ales că l-am urmărit cu toții în „Better Call Saul” și „Breaking Bad”. Și dacă tot l-am menționat, este bine de văzut și „Nebraska”, din 2013.

Teambuilding (2022)
Este un film care a stat ceva timp la mine în watchlist și am reușit să îl văd de abia după ce a apărut pe Netflix. Nu ardeam de nerăbdare să îl văd pentru că ar fi un film extraordinar, ci mai degrabă pentru că a făcut vâlvă în online și în presă. Per total, filmul este unul prost, fără doar și poate. Știu ce o să spuneți, a făcut record de încasări, a adus milioane de oameni în sălile de cinema. Nu sunt lucruri rele, însă filmul tot prost rămâne. Este trecut la comedie, dar de râs nu am prea râs. Glumele sunt pentru publicul obișnuit, care vrea să iasă în weekend, să râdă cu prietenii și să dea 40 de lei pe o cutie de popcorn și un pahar de Cola.

Există 3 comentarii publicate:

  1. Cristian

    Legat de „Teambuilding”, este un film făcut pe repezeală. Puteau să adauge multe alte chestii mult mai amuzante, ceva mai creativ. Înțeleg că bugetul este mic, dar mă așteptam la ceva mai dinamic. Dacă zici că „Teambuilding” este un filme prost înseamnă că nu ai văzut „Romina VTM”.

  2. fuzzy

    Ai atat de multe cunostinte despre toate aceste filme! Esti un adevarat cinefil si inspira pe altii sa vada ce filme sunt noi si pe ce platforme pot fi gasite. Ultimele comentarii ale tale despre fiecare film sunt extrem de interesante si detaliate, multumita carora avem o imagine clara despre ce putem astepta de la fiecare. Multumim pentru informatiile oferite!

Ce părere ai despre acest articol?