Despre mine și despre acest blog

Salutare! Numele meu este CP, dar prefer să mi se spună Daniel, am 24 de ani, locuiesc în Sectorul 4 din București și sunt născut în Vatra Dornei, județul Suceava, loc în care am copilărit până la vârsta de 18 ani. În anul 2015 mi-am luat viața în propriile mâini și m-am mutat în București pentru a termina studiile, în 2018 am absolvit și am rămas aici.

Apreciez când mi se spune că sunt bucovinean. Sunt pasionat în principal de jurnalism, dar și de filatelie. Urmăresc des meciuri de fotbal, în special cele în care joacă Rapid București, curse de ciclism și campionate de snooker. În paralel cu locul de muncă mă ocup de două proiecte personale în online, iar din anul 2011 administrez acest blog personal.

Despre blog și cum a apărut el

Am descoperit internetul în anul 2008, pe când aveam 12 ani. Am început să descopăr tot felul de site-uri, bloguri și forumuri și am devenit curios de modul în care se poate construi și administra un astfel de spațiu pe internet. Așa am ajuns ca în luna octombrie 2009 să dau peste platforma gratuită Blogger și să îmi creez primul blog.

Am reușit să îmi clădesc o comunitate în jurul blogului, care m-a ajutat să descopăr, după un timp, WordPress și să realizez că îmi poate oferi mai multe beneficii decât Blogger. Așa că undeva pe la finalul anului 2010 am transferat totul la ei și am continuat să scriu pe un astfel de domeniu. Cu timpul am devenit pasionat de internet și blogging atât de mult încât scriam și câte trei sau patru articole pe zi și căutam mereu subiecte pentru altele noi.

Mai târziu aveam să descopăr că serviciile de genul Blogger și WordPress mă țineau departe de anumite beneficii, fapt pentru care mi-am dorit să trec pe cont propriu și să mă mut pe un domeniu plătit. Undeva prin anul 2012 am făcut pasul cel mare și am înregistrat domeniul de față (pardau.ro), cel pe care scriu și în ziua de azi.

Există 18 comentarii publicate:

 1. Vienela

  Nu ești un adolescent normal. Cei mai mulți (până la urmă asta este normalitatea, ceea ce fac cei mai mulți) nu se ocupă de atâtea lucruri frumoase, educative și interesante, ci își pierd timpul cu jocuri sau prin baruri. Felicitări!

  1. Vienela

   Ești foarte matur în gândire pentru vârsta pe care o ai. Sunt convinsă că și părinții tăi sunt foarte mândri de tine. Băiatul meu are 18 ani și continuă să se joace, din păcate.

  2. pardauro

   Ai mei nu înțeleg toate treaba asta cu scrisul pe un blog. Dar îmi spun mereu că mai bine stau acasă și fac ceea ce fac decât să îmi pierd timpul cu jocuri sau beat pe undeva.

  3. Vienela

   Când mi-am făcut blogul ai mei râdeau cu gura până la urechi de mine. Nu înțelegeau cât de mult îmi place și nu credeau că va dura mai mult de două săptămâni. Între timp și-au schimbat părerea și mă susțin, deși nu mă lasă să stau la PC atât timp cât aș vrea. Chiar dacă ai tăi nu înțeleg treaba cu scrisul pe blog sunt convinsă că își dau seama ce copil au.

 2. Claudia

  Felicitări pentru ceea ce faci! Apreciez faptul că îți formezi păreri despre tot felul de lucruri, dar apreciez și pasiunile pe care le ai. Asta înseamnă că îți place să gândești, să te informezi, să îți adresezi întrebări. Mulți dintre noi nu facem asta, probabil din simplul motiv că nu ne interesează, ceea ce din punctul meu de vedere este o mare risipă.

 3. Iulian

  Chiar nu știam că ai doar 16 ani. Felicitări pentru blog și să știi că îmi place Vatra Dornei. Anul trecut am hotărât să fac revelionul acolo unde se va nimeri și s-a nimerit ca trecerea dintre ani să mă prindă în Vatra Dornei, chiar lângă gară, așteptând un tren spre Dej. Din câte am putut să îmi dau seama în cele câteva ore petrecute acolo: un oraș îngrijit și cu oameni calzi.

 4. Adina

  Nu știu cum am ajuns pe pagina ta, dar știu că m-am bucurat să văd în antet cele trei pasiuni împreună, pasiuni care se întâmplă să fie și ale mele. Așa am ajuns să citesc pagina despre tine. Foarte frumos ceea ce faci. Foarte frumos că ai preocupări atât de diferite de colegii tăi de generație. Mi-a plăcut mult cum ai spus despre jocuri, că te simți mai bine fără violența din ele. Felicitări din toată inima și succes în tot ceea ce faci!

 5. Alexandru

  Am citit din întâmplare un articol scris de tine: cum să tragi clapa pe Okazii. M-a amuzat felul în care vorbești, parcă mă vedeam pe mine scriind articolul tău. Apoi am intrat aici și am văzut că pe bună dreptate treaba cu asemănarea. Vârsta, zodia, ciclismul și alte caracterizări, pe toate le avem în comun. De obicei nu pierd timpul pe bloguri, dar s-ar putea să te înțepenesc pe undeva prin Bookmarks, poate ne mai citim.

Ce părere ai despre acest articol?