Să ne luăm rămas bun

scris de | joi, 20 decembrie 2012, 20:25 | 45 comentarii

Trebuie să recunoaștem că sfârșitul lumii reprezintă o pregătire și o provocare pentru toată lumea. Este cu adevărat greu să trăiești un astfel de moment pentru că niciodată nu știi cum va ieși, nu știi câtă mâncare și băutură o să îți trebuiască și, cel mai important, câți musafiri o să ai la masă. Sfârșitul ăsta de lume, la mine în familie, este luat ca o simulare de Crăciun.

Tocmai de asta am căzut de comun acord cu tata că trebuie să ciocnim un pahar de șampanie la miezul nopții, ca de întâmpinare în spiritul sărbătorilor a noului eveniment. Cică o să fie și artificii, dar depinde și de vecini pentru că ei se ocupă an de an de partea asta.

Ce pot să mai spun? Vă urez sfârșituri fericite alături de cei dragi, de familie și de prieteni. Și o întrebare. Voi ce faceți de apocalipsa anunțată de Evenimentul Zilei?

Există 45 comentarii publicate:

 1. Florin

  Sfârșit plăcut să ai! Mâine o să merg să achit facturi, vreau să trec pe la o mătușă, pe la o verișoară. Deci o să mă plimb mâine. Am venit acasă de sărbători, așa că trebuie să profit.

  1. pardauro blogger

   Așa se cade înainte de sărbători. Mâine o să muncesc, încep evenimentele de Crăciun și câteva spectacole. Iar fotografiile nu se fac singure!

  1. pardauro blogger

   La noi bradul încă stă pe afară, așteaptă cuminte. Îl făceam mai repede, dar ne-a luat prin surprindere sărbătoarea asta nouă.

  1. pardauro blogger

   Vezi cum vine și inspirația asta? Ca și cum ar mai fi o oră și un pic până la sfârșitul lumii.

  1. Alex

   Merci fain, dar chiar nu trebuia. Am făcut o mică glumă doar, dar mulțumesc!

 2. Boemul

  Plănuiesc să termin berea de pe balcon, ceea ce estimez că o să îmi ia vreo trei zile. Dacă astăzi se spune că vine sfârșitul lumii o să mor ofticat de atâta risipă.

 3. Vienela

  Dacă locuiai mai aproape veneam să ciocnim un pahar, să ne luăm rămas bun cum se cuvine și de la acest sfârșit, să ne putem bucura de noi începuturi. La mulți ani! Sărbători fericite alături de familia ta și de cei ce îți sunt dragi!

 4. Patrik

  Sfârșitul lumii? Astăzi este 21 decembrie. Ăștia au spus că vine pe 21, dar ziua încă nu s-a sfârșit. Tot ce este posibil să nu mai vină astăzi.

 5. Ștrumf

  Sfârșitul lumii, apocalipsa, cine mai are timp să se preocupe? Fac și eu ca Bordea: prima mea fantezie de moldovean a fost să fac sex. Și am reușit. Mai mult sau mai puțin. Așa că pot muri fără griji. În fine, nu văd ce rost are panica în astfel de momente.

  1. Patrik

   Să-i dăm în judecată? Cred că nu ar fi rău. Sau măcar un site să deschizi, cine știe, poate merge.

Ce părere ai despre acest articol?