Miercurea fără cuvinte #2

Fotografia de mai jos este făcută în aprilie 2012, într-o zi în care am ieșit la o plimbare prin parcul din Vatra Dornei. Doar eu și aparatul de fotografiat. Eram în perioada în care locuiam acolo și făceam liceul. Afară nu era deloc zăpadă în acea zi, dar la un moment dat începuse să ningă destul de tare, iar parcul era aproape gol din cauză că nu era sfârșit de săptămână.

Într-o clipă de atenție i-am observat într-o curte din imediata apropiere a parcului. Stăteau acolo, afară, unul lângă altul, în timp ce în jurul lor ningea tot mai puternic. Când am vrut să le fac prima fotografie cu toții mă tratau cu spatele, dar la o a doua încercare i-am fluierat ușor, doi dintre ei s-au întors puțin, moment în care a apărut și imaginea de mai jos.

Materialele de acest gen fac parte din seria „Miercurea fără cuvinte”, inițiată de Carmen și preluată de Zina în anul 2020. Blogurile pe care se publică în cadrul acestei serii de articole sunt centralizate în fiecare zi de miercuri de către Zina pe blogul său personal.

33 comentarii

    • Merci! Am obiceiul de a păstra o grămadă de lucruri în arhiva personală, inclusiv fotografiile pe care le-am făcut acum niște ani. Nu știi niciodată când îți sunt de folos imagini din trecut.

Ce părere ai despre acest articol?