Contact

Email: ciprian@pardau.ro
Facebook: facebook.com/cpardau

Sau poţi folosi cu încredere formularul de mai jos. Scrii tot, iar eu primesc pe mail.

Există 8 comentarii publicate la acest articol:

 1. tudorache gabriela

  Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

 2. Dorin

  Îți propun următoarele subiecte legate de ”proiect” (foto plus text):

  1. ”Vicilicii” Dornelor (participanți dorneni la evenimentele de la sfârșitul sec. XVIII): Ioan Candrea, Gheorghe Boanches, Vasile Deac, Ilie Niculită, Stefan Forfotă, Ilie Odochian, Nichitus Tăranu, Andreies Pralea (Dorna Candrenilor), Sidor Poienar, Gheorghe Achiforesei (Poiana Stampei). Puțini știu că actualul pod de la piață se numea ”podul vicilicilor” și a fost construit în anul 1848, din initiativa primarului Gheorghe Burcă;

  2. Răscoala dornenilor (1853) împotriva recrutării cu sila;

  3. ”Podului armeanului” (1830) dn zona Chilia.

  4. ”Crucea bețivilor” – cu inscripția: „în amintirea părăsirii beuturii alcoolului – 1894”, demolată în 1960 !

  5. ”Țipterii” cărora li se datorează și electricitatea din Bucovina. Fiind buni meseriaşi, bucovinenii au învăţat de la aceştia, lucrând cot la cot cu ei, atfel încât primul oraş electrificat din Bucovina a fost Vatra Dornei, unde s-a pus în funcţiune Uzina Electrică (1895).

  Ordinea (1-5) fiind aleatoare și numai dacă ai timp …!

  Cu bine și spor la școală … de luni !

  1. Ciprian Pardău blogger

   Dorin (scuza-ma ca folosesc persoana a II-a), iti multumesc pentru aceste informatii valoroase. In afara de faptul ca acestea raman publicate, ca prezentul comentariu, pe blog, acestea au fost salvate si in dosarul aferent proiectului. Oricand mai ai astfel de informatii, te rog contacteaza-ma, fie online sau telefonic. Te salut.

  2. Dorby

   Vezi articolul din Adevărul din 22 mai 2012, Autor: Ciprian Plăiaşu:

   Cum moare simbolul oraşului Vatra Dorna, iar Biserica îi ţine lumânarea

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.