Youtube: comentarii prin Google+

scris de | joi, 7 noiembrie 2013, 14:51 | 2 comentarii

Youtube a introdus un update important în cursul zilei de astăzi: comentariile la videoclipuri prin Google+. Ceea ce ne duce prima dată cu gândul la dispariţia comentariilor anonime şi a celor care conţin înjurături sau alte lucruri care n-au ce căuta într-o discuţie. Ceea ce şi-au şi dorit.

Câteva lucruri noi, redate şi în secţiunea de ajutor a siteului: aici.

  • în partea de sus vor apărea comentariile celor din cercurile G+, a creatorilor de conţinut şi a persoanelor populare
  • alegerea celor care vor vedea comentariul: public, discuţie privată sau anumite persoane din cercurile G+
  • comentariile vor putea fi publicate şi pe profilul de G+
  • textul va putea fi editat astfel încât să apară cu bold, italian sau tăiat, folosind codurile: *text* pentru bolduire, _text_ pentru italian şi -text- pentru tăiere
  • notificări prin G+ atunci când se răspunde unui comentariu; notificările o să apară atât pe computer, cât şi pe dispozitivele mobile

Din câte am văzut şi din ce am reuşit să testez, nu am putut da like sau dislike decât comentariilor mele, iar atunci când dau click pe ca răspuns pentru utilizatorul x, se deschide un tab nou cu acelaşi videoclip şi fără să se afişeze întreaga discuţie, aşa cum ar fi trebuit să se întâmple. În rest, secţiunea de comentarii pare mai ordonată, au dispărut comentariile anonime şi cele fără imagine de profil şi, în principiu, arată mai bine.

Din păcate, eu încă văd comentarii cu înjurături şi, culmea, nu le pot raporta. E bine de ştiut că aplicaţiile de iOS şi Android nu au primit update-ul deocamdată.

comentarii youtube 2 comentarii youtube 1

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

  1. Stefan

    O tentativă ieftină de a mai face niște utilizatori de G+ și nimic mai mult. Chiar nu mă interesează să formatez textul dintr-un comentariu, treaba asta e cam degeaba.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.