A sosit momentul: m-am mutat pe www.pardau.ro

scris de | joi, 12 iulie 2012, 11:07 | 19 comentarii

Pe principiul lucrurile noi sunt întotdeauna binevenite, iată că am hotărât să îmi mut activitatea blogosferică de pe wordpress pe domeniu propriu .ro. Nici nu ştiţi de când îmi tot doream să cumpăr un astfel de domeniu şi să îmi mut blogul acolo! Am avut o sumedenie de ocazii să fac treaba asta, însă, de fiecare dată, au intervenit altele; ba nu aveam banii, ba nu aveam timp, câteodată nu aveam nici măcar încrederea că ar merge!

Motivul pentru care mi-am pierdut ultimele două zile lucrând la noul blog (www.pardau.ro) a fost dorinţa de a avea un nume, un link cât mai scurt şi mai uşor de reţinut de către cititori şi vizitatori! De toată partea tehnică s-a ocupat Claudiu (de la 50bani.com), căruia îi mulţumesc pentru găzduirea domeniului, pentru tot timpul petrecut meşteşugărind la blog şi, de asemenea, căruia îi cer scuze pentru nenumăratele telefoane, mesaje şi mailuri adresate! Maestre, să ne trăieşti!

În ceea ce priveşte vechiul blog (www.blogdedorna.wordpress.com), acesta nu va fi şters până când nu vom fi siguri că au aflat toţi cititorii despre faptul că m-am mutat pe domeniu (www.pardau.ro)! În cel mult două zile, voi instala şi un script de redirecţionare a traficului către noul blog, pentru a nu se crea eventuale confuzii! De asemenea, îi rog pe toţi cei ce mă aveau în blogroll, în bookmark sau în listele de preferinţe să schimbe linkul, iar pe cei ce mă citeau prin mail să se aboneze din nou!

Nu ştiu cât de mult afectează ploaia de afară, însă haideţi să dăm curs câtor mai mulţi ani de blogging, pe noul domeniu! Sper să mă citiţi în continuare şi să ne întâlnim cât mai des în rubricile de comentarii! V-am ţucat!

Nu uitaţi, nouă adresa este: www.pardau.ro!

Există 19 comentarii publicate la acest articol:

  1. pardau

   Bine te-am regasit, Corina!
   Uite ca am facut un pas important in cariera de blogger! Ma bucur ca esti aici! :)

  2. Corina

   De ce nu te bucuri si cu o sampanie? Merge si una de-aia de copii, stiu ca esti minor. Cin-cin.

  3. pardau

   Am baut o bere cu prietenii azi, adica ieri, pe subiectul acesta! Zic ca-i de ajuns :)

  4. Corina

   Deci ne primesti in casa noua pe uscat. Bun asa. Problema nu era ce (si cat) ai baut tu azi, ci cu ce-ti primesti musafirii.
   PS. Fara alcool, nu-i asa? :))
   Sa-ti mearga toate din plin!

  5. pardau

   Adevarat, nu mi-am intampinat vizitatorii cu nimic special! Insa le-am multumit pentru ca ma citesc de atata timp :D

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.