Cum a fost la prima întâlnire cu alți bloggeri

scris de | miercuri, 25 iulie 2012, 19:45 | 11 comentarii

Astăzi m-am întâlnit cu Radu Clapa, Florin Moroşan şi Fontilili la o răcoritoare în Vatra Dornei. Recte, am dat patru lei pe-o cola, am pus ţara la cale (la modul cel mai serios) şi-am făcut ceva fotografii. I-am dus la Maestro (dornenii ştiu de ce), nu de alta, ci doar pentru că era cea mai apropiată terasă de locul în care ne-am întâlnit; plus că aveam nevoie cât de repede de o răcoritoare, ceva rece. Căldura nu iartă, dom’le, doar ştiţi.

Sincer, m-am tot gândit dacă e bine sau nu să vă mărturisesc faptul că aceasta a fost prima întâlnire între bloggeri la care am fost chemat şi la care am şi participat; până la urmă e bine să fiu sincer cu voi, cititorii. Pe Radu îl ştiam de câteva luni bune de pe internet şi din vlogurile pe care le realizează şi pe care eu le urmăresc, de obicei, cu întârziere (se ia în considerare ordinul săptămânilor). Se înţelege mare întârziere, recunosc. Şi pe Florin îl ştiam preţ de trei, patru luni; realizez, sunt mai rar văzut prin rubricile sale de comentarii, însă omul iartă; înţelege că timpul nu e chiar cel mai bun prieten al meu (noroc că sunt în vacanţă şi mai găsesc câte o portiţă de scăpare cât să citesc câte un post, două deodată). Pe Fontilili o ştiu cel mai puţin dintre toţi. Nici nu ştiam că are blog, sincer; înafară de câteva ori în care am văzut-o în comentariile de pe blogul lui Radu, nu am socializat.

Per total, a fost o experienţă plăcută. Dacă va fi să mai am ocazia să stau la o terasă, la o vorbă, cu vreun blogger (sau mai mulţi) voi accepta! Tot ce mai rămâne de făcut este să citiţi blogul lui Radu, dacă tot doriţi să aflaţi mai multe detalii. Până la urmă, ideea întâlnirii îi aparţine.

Later Edit. Florin ne-a luat-o înainte şi a scris primul despre blog-meet-ul de avusese loc în oraş. Articolul aici.

Există 11 comentarii publicate la acest articol:

 1. Florin Morosan

  Cipriane, mi-a părut bine că te-am cunoscut. În ceea ce privește comentariile lăsate la mine, te înțeleg perfect. Comentezi când poți, vrei și ai plăcerea, nu e ceva impus.
  Acum am aflat de la tine că sora lui Radu are blog …

 2. Pingback: La pas prin Vatra Dornei | Pedagogul

  1. Ciprian

   Tot sindicatul? Asta ar inseamna ca as avea nevoie de o pensiune pentru a-i gazdui! Mai bine ii iau pe rand :)

  1. Ciprian

   La cat mai multe intalniri alaturi de bloggeri pe care ii cunosc. Nu am obiceiul de a ma intalni cu persoane necunoscute doar pentru ca mi-a lasat odata, un comentariu pe blog, sau pentru ca m-a pus in blogroll pentru sapte zile. Easy.

 3. Pingback: Leapsa fructelor | Pana cand ACTA ne va desparti !

 4. Pingback: Leapsa guestingului | Pana cand ACTA ne va desparti !

 5. Pingback: Leapșa: Ce iubesc eu? « Suflet vorbitor

 6. Pingback: Ziua 0 și Ziua 1 (Blogroll Tour 2012) | raduclapa.ro

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.