Vă veţi aminti c-a fost odată Iris, adevăratul Iris

scris de | miercuri, 28 noiembrie 2012, 21:42 | 7 comentarii

Încă din luna august de când Cristi Minculescu a anunţat public că se lasă de Iris şi se mută definitiv în Germania, am devenit deprimat. Nu pentru că se muta el la nemţi, ci pentru că se lăsa de muzică! Între timp, până pe la începutul lui noiembrie, supărarea mi-a trecut, devenind aproape inexistentă sau … nebăgată în seamă! Pur şi simplu am acceptat faptul că trupa nu mai are un solist ca lumea şi-am înghiţit.

Până când am ascultat ultima melodie lansată. Aia, „e magic”. Deja o ştie toată lumea. Nu-mi place că Toni de la Direcţia 5 are o voce mult prea subţire, total nepotrivită pentru genul de muzică pe care l-a luat Iris sub tutelă. Trupa asta, în vremurile bune, cânta rock adevărat, pur, nu colinde!

Deja mi-e dor de vocea groasă a lui Cristi, de acordurile alea care îţi ridicau părul, care îţi făceau pielea de găină şi care te zguduiau de nu îţi mai trebuia nimic altceva înafară de muzică!

Ce să mai spun, se pare că a venit şi vremea în care putem cu adevărat recita versurile piesei Floare de Iris: „Iar când noi nu vom mai fi, Vă veţi aminti, Că a fost odată… Iris!!!”

Păcat.

O mizerie!

Există 7 comentarii publicate la acest articol:

  1. Vladimir

    Tipii chiar n-au bun simt de loc. Au primit toate semnele ca e cazul sa se pensioneze si sa nu o mai lungeasca. Inteleg ca e criza, dar si viata unei trupe (de bun simt) e limitata. Vor ajunge niste tatai lamentabili si cu vocea tremurata pana la urma. Formatiile cu bun simt se retrag pe val. Astia recicleaza. E mai mare jena.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!