Va fi o seară a României

scris de | sâmbătă, 6 aprilie 2013, 16:09 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

În seara aceasta, au loc nu mai puţin de cinci evenimente sportive importante pentru România şi pentru cei ce le onorează.

Oltchim joacă un meci greu cu maghiarii de la Gyor, în cadrul manşei tur din semifinalele Ligii Campionilor. Nu este deloc un meci uşor, cu atât mai mult că sportivele şi-au luat banii înainte de meci. Să sperăm doar că nu o să avem parte de acelaşi scenariu ca şi dinamoviştii; uite plata, uite şi înfrângerea! Meciul se joacă la Sala Polivalentă, începând cu ora 18:00 şi este transmis la tv de către DigiSport 1.

Lăsăm handbalul deoparte şi trecem la kickboxing. Daniel Ghiţă se bate în această seară cu turcul Gokhan Saki, la Instanbul, începând cu ora 20:00. Din câte am reuşit să aflu (din păcate, presa de sport de la noi nu prea ştie şi altceva înafară de fotbal), meciul se va transmite live doar pe voyo.ro. S-a spus ceva şi de sport.ro (pe tv, nu site), însă nu găsesc nicăieri nici o confirmare.

Rămânem la luptele în ring şi amintim şi meciul de box (sau ce o fi – chiar suntem praf cu presa sportivă) dintre Valahu şi Rocky de Ungaria (nu ştiu cine e bozgorul sau dacă acesta e numele său de scenă), începând cu ora 21:30, în direct la sport.ro.

La ora 22:00, tot la sport.ro, va fi transmisă şi lupta dintre Alexandru Lungu şi Jason Dutton, în cadrul galei Local Kombat. Imediat după, Bogdan Stoica se bate cu Romasco, italian şi frate al lui Balotelli.

Mi-ar plăcea ca din toate aceste evenimente sportive, România să iasă cu bine, un fel de cinci din cinci. Însă dacă nu va fi cu noroc, sper ca măcar Oltchim, Daniel Ghiţă şi Alexandru Lungu să îşi câştige meciurile.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.