Un pic de ajutor?

scris de | miercuri, 4 iulie 2012, 13:07 | 15 comentarii

Pasiunea pentru fotografie şi activitatea mea în domeniu bănuiesc că sunt cunoscute majorităţii cititorilor mei şi celor care mă urmăresc. De-a lungul timpului, cu toate că la început fusesem sceptic, am participat la o mulţime de concursuri fotografice cu temă strictă sau liberă; majoritatea mi-au adus doar eşecuri, însă acel mic procent ce a mai rămas mi-a oferit doar zâmbete şi bucurie!

Acum circa trei luni am participat la un concurs pe trei teme stabilite: macro, jurnalism şi peisaj. Atunci am obţinut două premii unu şi un premiu trei! Dacă ar fi să fac şi o scurtă statistică, cele trei imagini au primit nu mai puţin 491 de likeuri, 29 de share-uri şi 66 de comentarii! Am rătăcit diplomele momentan, că le ataşam.

Acum, cu ocazia sărbătoririi a doi ani de activitate a unui club foto online, s-a organizat şi un concurs cu tema liberă; se doreşte găsirea celei mai reuşite fotografii realizată în ultimul an. Ideea mi-a plăcut, premiile m-au încântat, aşa că am decis să mă înscriu cu următorul shot:

Frumoasă rău, nu? Modestie, ştiu, ştiu! E preferata mea din toată arhiva fotografică! Tocmai de asta am şi ales-o pentru concurs! De ce am zic că am nevoie de puţin ajutor? Ei bine, dacă nu voi reuşi să obţin un loc decent prin jurizare, măcar să câştig premiul publicului. Vise, ştiu! Pentru asta am nevoie să adun cât mai multe voturi până înainte de jurizare.

Aşa că vă rog, dacă doriţi, să îmi oferiţi un vot, accesând linkul acesta? Nu consideraţi gestul ca pe un favor, ci mai mult ca pe un merit! Dacă fotografia este demnă de votul vostru, atunci sper să îl primesc; dacă nu, nu mă supăr! Înţeleg! Şi ca să nu uit, puteţi vota în fiecare zi! Cu cât adun cât mai multe voturi, cu atât mai mult sunt mai aproape de premiu! Iar dacă va fi să am, într-adevăr, noroc, promit să fac o cinste cu un concurs cu premii, aci, pe blog!

Ca să nu fiţi distraşi sau ca să nu pierdeţi prea mult timp, aveţi în continuare modul în care trebuie să votaţi:

Mulţam fain! :)

Există 15 comentarii publicate la acest articol:

 1. Cristy

  chris=Cristy=prietenul tau din Bucuresti…)))) Vara asta banuiesc ca nici tu nu dormi…)))), poate ne intalnim intr-un loc frumos sa putem vorbi mai mult…Inca o data felicitari si multa bafta la concurs, ca meriti!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Mi-am dat seama cine esti :P Cum sa te confund?

   Cred ca voi ajunge prin Brasov cat de curand; vorbim mai multe pe privat! :) Toate bune!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Foarte multumesc! Si eu ma votez in fiecare zi :))

   Poti prelua fotografia in computerul tau; chiar si pe blog, sau oriunde altundeva. Pentru ca stiu ca faci parte din persoanele ce respecta drepturile de autor si munca cuiva pentru a realiza ceva frumos! :)

 2. Corina

  Ăăă…. şi cum împarţi schimbătorul de lentile la toţi amicii care te-au susţinut?
  Un amurg de dimineaţă aş vota de trei ori pe zi; dar mai pe seară, ca-s antimatinală. :D

  1. pardau

   Nu m-am gandit cum pot imparti premiul, prea grea decizia! Hai sa castigam mai intai! :)

  1. Ciprian

   Sincer sa-ti spun, Corina, nici nu ma deranjeaza problema subliniata de tine! Fiecare alege ce vrea sa faca! Daca reusesc sa castig ceva foarte bine, daca nu, data viitoare :)

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.