Din zbor: templul evreiesc are program de vizitare

scris de | joi, 1 noiembrie 2012, 22:54 | 2 comentarii

Este vorba despre clădirea pe care o vedeţi în imaginea alăturată. Ideea e că monumentul acesta istoric nu prea mai are ferestre, cărămida a devenit sfărâmicioasă, porţile sunt vai de mama lor, gardul e pe cale să se facă una cu pământul, iar interiorul să putrezească până-n ziua finală. Partea bună e că de la distanţă, exteriorul arată chiar bine, elementele arhitecturale în mare parte nu s-au pierdut, iar acoperişul se prezintă într-o stare perfectă. Am avut puţin timp la dispoziţie să trag o privire şi pe fereastră şi pot să vă spun că ceea ce se află în interior este absolut bestial.

Din câte am reuşit să aflu, există o bătrână care are cheile lacătelor şi care mai administrează clădirea atunci când îşi găseşte timp. Mă gândesc că tot ea a pus şi programul de vizitare sau de ce o fi el, pe uşa principală. Sunt puţin nedumerit care e învârteala sinceră!

Dacă e să ştie cineva ce se poate face între orele din program sau dacă se poate vizita interiorul, rog să lase un comentariu. M-aş fi dus personal mâine să văd cam cum stă treaba, dar a dat o răceală în mine de câteva zile de zici că a început al treilea război mondial.

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

 1. Ando

  Te salut !
  In primul rand ai grija de tine si fa-te sanatos !

  In alta ordine de idei, de aici

  http://www.romanianjewish.org/

  am scos datele astea :

  Comunitatea Vatra Dornei
  Sediul: Mihai Eminescu, nr. 54
  Telefon: 0230/371957 0230/371957
  Presedinte: Mehler Melanie
  Nr. total membri: 16

  Insanatosire grabnica !

 2. Alex

  Daca tot te zbati atat aiurea mai bine fal din banii tai! Ca eu zic ca ai iesi si cu mai putina vorbaraie si cu mai putina bataie de cap! Deci iti urez succes la imprumuturile in banci! Indiferent care ar fi acelea! :)

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.