Vă place noul aspect al blogului?

scris de | luni, 14 mai 2012, 10:01 | 21 comentarii

Acest articol este mai mult un sondaj scurt. Vreau să știu părerea voastră legată de noul aspect al blogului. Lăsați o părere în comentarii, vă rog, pentru că scriu și pentru voi, nu doar pentru mine, fapt pentru care părerea voastră contează.

Vă place? Nu vă place? Îi lipsește ceva? Are chestii inutile? Ce ar trebui schimbat? Ce nu se potrivește? Aș aprecia dacă nu ați rămâne indiferenți acestor întrebări. Merită să aveți parte de tot ceea ce pot oferi prin intermediul blogului, iar critica constructivă este apreciată. Mulțumesc!

Există 21 comentarii publicate:

  1. pardauro

   Mă bucur că îți place așa simplă cum este. Mi se pare cea mai simplă dintre toate pe care am reușit să le găsesc. Tocmai de asta am și ales-o.

 1. Luciana

  Îmi place că este simplă. Chiar mă dau în vânt după așa ceva. Dar numele blogului este cam mărunt pentru ochii mei. L-aș face ceva mai mare. Deși fiind WordPress nu știu ce să spun. Acum vezi ce impresii mai aduni.

  1. pardauro

   Mă gândeam că titlul ar arăta mult mai bine pus la mijlocul părții de sus. Și puțin mărit, cum ai spus și tu. Să văd acum ce îmi permite WordPress să fac.

 2. Luciana

  Nu prea multe, din păcate. De aia vreau să îmi iau domeniu cât de curând. Iubesc WordPress, dar este restrictiv la design și mie îmi place la nebunie să personalizez.

  1. pardauro

   Și eu vreau să trec pe domeniu cât de curând. Ai vreo idee stabilită în legătură cu ceva oferte?

  2. Luciana

   Stilizer mi-a recomandat Blogway. Și cred că la ăla rămân. Numai bun pentru începători ca mine.

  3. Luciana

   Chiar te rog! Până nu îmi pun pirostriile, vorba aia, sunt deschisă la sugestii.

 3. Raul

  Mi se pare la egalitate cu designul anterior. Este ok. Doar că nu trebuie să schimbi temele prea des. Oamenii se obișnuiesc cu o temă și vezi cum e. Timpul este scurt și este nasol să te apuci să cauți iar butoane.

  1. pardauro

   Asta este ultima schimbare. Rămâne tema asta. Am schimbat designul pentru că îmi doream ceva și mai simplu. Ceva care să facă articolele să arate așa cum arată acum. Cu butonul acela de „citește mai departe”.

  1. pardauro

   Asta îmi doream și eu să obțin. Rezumarea articolelor pe prima pagină este, zic eu, un mare plus.

  1. pardauro

   Perfect. Trebuie să spun că îmi doream ceva asemănător cu ce folosești și tu.

 4. Andrei

  Ești în permanente căutări. Ceva absolut normal pentru anii tăi. O să mai ai și alte soluții. Mie nu îmi place cum arată acum blogul tău. Simt nevoia unor imagini atașate de text și viceversa. Înțeleg ce vrei să spui cu citatul postat. Se putea și mai bine. Adică un citat mai incendiar. În general tinerii au nevoie de cei care incendiază realul.

  Multor tineri le place să întâlnească oameni cu creierul pe dos pentru că uniformitatea psihică pe care o întâlnesc în comunitățile mici în care trăiesc îi exasperează. Ești în stare să te urci pe o ladă, în fața primăriei, și să citești în gura mare din Eminescu? Asta pentru că ai deschis subiectul.

  1. pardauro

   Hai să începem cu lada și Eminescu. Sincer să fiu, aș fi în stare să o fac, dar doar dacă aș avea mai mulți auditori. Nu de altceva, dar trebuie să am pe cineva care să mă susțină ca să prind mai mult curaj. Referitor la design și blog, mi-am dorit ceva cât mai simplu pentru ca cititorii să o poată parcurge ușor. Plus că acum poți alege mai ușor ce articol vrei să citești.

 5. Cris

  Știi cum este asta? La fel ca întrebarea „îți place muntele sau marea”? Niciodată nu vor cădea toți de acord. Sunt de părere că o temă trebuie să îți placă ție și să te reprezinte din plin.

  1. pardauro

   Se pare că mă reprezintă simplitatea. Mie îmi place. Este simplă și ușor de parcurs.

Ce părere ai despre acest articol?