Știrile zilei despre filme și seriale, streaming online și posturi de televiziune #1

Iată care sunt cele mai importante știri din zona filmelor și serialelor, a posturilor de televiziune din țara noastră și a streaming-ului online, de la Netflix și Disney Plus, până la SkyShowtime și Prime Video.

1. Portalul TVinfo.ro se închide în luna iulie 2024, după mai puțin de doi ani de activitate online. Site-ul era coordonat de o echipă formată din două persoane și publica știri legate de posturile de televiziune din țara noastră, dar și despre cele mai importante companii care activează în acest domeniu (TVinfo).

2. Filmul românesc „Dragoste pe muchie de cuțit”, cu actrița Carmen Tănase în rolul principal, intră în biblioteca platformei de streaming SkyShowtime la finalul lunii aprilie 2024. Este una dintre primele producții românești care ajung pe SkyShowtime, alături de „Love is a Story”, „Selfie” și „Selfie 69” (Raftul cu filme).

3. Voyo, platforma de streaming online a grupului PRO TV, a început să includă în grilă o serie de posturi de televiziune care fac parte din lista must-carry, adică televiziuni pe care furnizorii de servicii TV cu plată sunt obligați să le ofere clienților conform legislației din țara noastră (HD Satelit).

4. Postul de televiziune PRO TV se pregătește de lansarea unui nou serial românesc. Acesta se numește „Brigada Nimic”, cu actori ca Iulian Postelnicu şi Alexandru Papadopol în rolurile principale, și urmează să intre în grila postului de televiziune, dar și pe Voyo, pe data de 20 mai 2024 (Pagina de seriale).

5. Filmul „All of Us Strangers”, în traducere „Străini cu toții”, de la Searchlight Pictures, în regia lui Andrew Haigh, poate fi vizionat de astăzi, 24 aprilie 2024, pe platforma de streaming online Disney Plus. Din distribuție fac parte Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell și Claire Foy (Raftul cu filme).

Alte noutăți care merită menționate astăzi:

🔸 Posturile SkyShowtime 1 și SkyShowtime 2 urmează să fie lansate în România
🔸 Postul de televiziune Accent TV devine Accent TV HD Oltenia după o decizie a celor de la CNA
🔸 CAY Films lansează în cinematografele din țara noastră filmul horror „Sting”
🔸 O listă bună cu 21 de seriale polițiste care pot fi urmărite pe platforma de streaming Netflix
🔸 Top 99 cele mai bune filme care pot fi vizionate pe platforma de streaming Netflix chiar acum

Toate articolele de acest gen se găsesc aici.

Ce părere ai despre acest articol?