Spectacolul Spitalu`9 la Vatra Dornei

scris de | duminică, 13 mai 2012, 12:23 | 2 comentarii

Per total, doza de râs oferită de trupa Spitalu`9 a fost foarte apreciată şi binevenită tuturor celor ce au umplut sala de concerte a Casei de Cultură din Vatra Dornei. Încă de la ora 18, în ciuda faptului că spectacolul se anunţase a începe la ora 19, spectatorii au început să ocupe locurile. Biletele s-au epuizat, lojele au fost pline, iar momentele oferite de comedianţi au fost la mare înălţime.

Ceea ce am apreciat încă de la începutul spectacolului a fost faptul că organizatorii au oferit celor ce şi-au serbat ziua de naştere în săptămâna ce tocmai s-a terminat, câte un dvd cu cele mai apreciate momente din cariera grupului! Nu puteau veni şi ei prin aprilie!! Cele două ore de râsete au fost mai mult decât suficiente pentru ca, la final, să reuşească să ridice în picioare toată sala, în repertorii de aplauze!

Ce să mai spun, lăsând la o parte vulgarităţile auzite, mi-a plăcut atât de mult încât, data viitoare, promit că voi fi prezent în sală! Ooo, şi ca să nu uit, sper ca, măcar o dată să dea şi ei voie să se filmeze sau măcar să se facă câteva fotografii! Nu de alta, dar vreau să arăt şi cititorilor atmosfera din timpul spectacolului.

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

    1. Ciprian Pardău blogger

      Este o trupa de comedie! Acum doi ani i-am urmarit in cadrul unui alt spectacol in Suceava; un fel de stand up comedy! :) Ii recomand :)

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.