Române, okazii nu este singurul site de anunţuri

scris de | duminică, 11 noiembrie 2012, 16:22 | 8 comentarii

Au trecut câteva săptămâni bune de când am articolul acesta în draft. Prima dată l-am scris din cauza unui utilizator de okazii neserios. Aveam la vânzare un telefon LG KM 900 Arena, iar respectivul îl cumpărase. Am vorbit prin telefon, am stabilit preţul final, întreaga tranzacţie părea încheiată. Ba mai mult de atât, am fost rugat să împachetez telefonul şi să îl trimit pe adresa furnizată prin firma Fan Courier.

După cinci zile m-am trezit cu telefonul înapoi şi cu zilele pierdute degeaba! Atunci, înainte de a publica materialul, mă răzgândisem şi mi-am spus să mai aştept; poate e doar un caz izolat. Asta până când un prieten de-al meu a fost păcălit cu un laptop în valoare de 26 de milioane!

Din respectivul moment am spus că pentru mine, siteul okazii.ro este ca şi mort. Am renunţat la el, mi-am retras toate ofertele pe care le aveam la activ şi m-am mutat pe Mercador. Nu am fost mulţumit deloc! Am făcut un pas înainte şi am trecut pe Tocmai. La fel; nu am fost mulţumit!

Pentru circa două săptămâni am renunţat la comerţul online şi mi-am retras, din nou, toate ofertele publice. Nu a fost o decizie prea grozavă, însă a reprezentat un impas ce m-a condus către un nou site de anunturi online, pe care nu-l mai întâlnisem până în acel moment. Nu fusesem foarte convins de puterea şi de piaţa căreia se adresează, însă faptul că oferă anunturi gratuite m-a împins să mai fac o încercare!

Am publicat două oferte pe site (dazvon.ro), iar în aproximativ 20 de zile le-am finalizat. Nu mă aşteptam să pot vinde monede şi bancnote pe un site care nici măcar nu avea categorie pentru un asemenea domeniu, însă am reuşit! Şi, sincer să fiu, am fost şi încă sunt mulţumit! Păcat că nu am făcut un print screen la oferte ca să vă arăt.

Folosiţi siteul acesta şi bucuraţi-vă de confort, de gratuitatea anunţurilor, de simplitate şi de seriozitatea administratorilor. Luaţi-l ca un club select; aici se adună doar oamenii care chiar doresc să vândă sau să cumpere ceva într-un timp scurt. Fără vrăjeli, fără persoane dubioase.

Există 8 comentarii publicate la acest articol:

  1. Gorby

   Total de acord cu tine. Ion care vine pe Okazii, cu siguranta vinde si pe Tocmai si pe Mercador.

  2. Ciprian blogger

   Ideea e ca siteul despre care vorbesc eu e ca un fel de club select. Doar persoane serioase! Din cate am vazut momentan…

 1. danutzvd

  Si okazii.ro e un site serios, eu am facut tranzactii acolo si am fost multumit……ghinionul tau a fost sa nimeresti peste un „client” neserios, se poate intampla oricand, oriunde si oricui

  1. Ciprian blogger

   Adevarat! Am facut operatiuni cu adevarat serioase pe okazii, dar am dat si peste oameni care se gandeau doar la bani! De asta m-am si mutat. Caut grad de seriozitate, nu melteni cu BMW pe desktop.

 2. Shtrumphu

  Cand e vorba de bani, se schimba lucrurile. Sunt destui bisnitari, tepari si persoane care te fac sa pierzi timpul.Hei, apropo de telefoane, mai tineti minte cand se vindeau Nokia 1100 la 700€ bucata? :))

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.