Şi eu cred într-o lume mai bună

scris de | joi, 8 noiembrie 2012, 20:28 | 2 comentarii

Pot spune că îmi place maxim noua campanie socială a celor de la Coca Cola, iar pentru asta vreau să îi felicit aşa cum se cuvine. Nu sunt eu un mare consumator de băuturi de acest gen, însă parcă Cola nu are rival pe o astfel de nişă. Desigur, şi campaniile aferente au un anumit cuvânt de spus în privinţa vânzărilor, însă nu despre asta vreau să vorbesc acum.

Ştiţi de ce cred eu într-o lume mai bună? Pentru că tinerilor a început să le pese de ceea ce se petrece în jurul lor. Pentru că au păreri foarte bune atunci când vine vorba de un anumit subiect! Pentru că au început să observe faptul că viaţa este cu adevărat grea, iar dacă nu pornesc cu ceva încă din copilărie, nu au şi nimeni nu le dă nici măcar o şansă de supravieţuire.

Cred într-o lume mai bună deoarece oamenii au idei! Persoanele de orice vârstă, de orice naţionalitate, de orice orientare politică sau de orice altă categorie de selectivitate mai vreţi voi, încep să creadă într-un gând şi încep să facă tot posibilul pentru a-l pune pe picioare.

Cred într-o lume mai bună pentru că, asemeni tuturor, şi eu am persoane dragi alături de mine. Cunosc o mulţime de oameni care mă fac să zâmbesc atunci când sunt trist, care mă ajută atunci când am nevoie şi care cred la rândul lor într-un trai mai decent. Cred într-o lume mai bună deoarece oamenii au puterea de a schimba orice.

Cred într-o lume mai bună fiindcă ştiu că toţi puteţi să uitaţi problemele cu care ne zbatem zilnic şi să puneţi pe picioare ideea care va rămas întipărită în minte. La fel am făcut şi eu cu proiectul „Cum Să Facem„. Alături de persoane dragi, am crezut în ideea mea şi am reuşit să îi pun rotiţele în mişcare. Oamenii au apreciat, unii s-au inspirat din ideea noastră, iar alţii au ales să se alăture iniţiativei.

Cred într-o lume mai bună deoarece, alături de persoane în care cred şi pe care mă pot baza indiferent de situaţie, pot pune în aplicare idei pe care nu le credeam niciodată realizabile.

Fi şi tu mai bun şi ajută-i pe ceilalţi pentru ca la rândul lor să-i ajute pe ceilalţi!

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.