Și-am plecat! :)

scris de | duminică, 20 mai 2012, 22:17 | 15 comentarii

Europa, venim! În cel mult o oră vom pleca din Vatra Dornei. Am înţeles că îmbarcarea va avea loc în parcarea supermarketului Total (fostul Fidelio); din câte am discutat cu cei ce mă vor însoţi, vom călători într-un autocar (microbuz) de culoare galbenă. Dacă tot mergem înafara graniţelor ţării, măcar să nu trecem neobservaţi. Zic!

Mă aştept ca trecerea la unguri să fie puţin dura; din ce am citit pe forumuri, maghiarii sunt ceva mai drastici la controale de acest gen. Rămâne de văzut!

Trebuie să apară maşina (cea care mă duce spre locul de îmbarcare), aşa că tot ce îmi mai rămâne de făcut este să îmi sărut părinţii, să îmi iau în primire geanta şi rucsacul şi să plec.

Sănătate, dragilor! Să ne auzim cu bine!

PS: Îmi spusese un bun prieten, bazându-se pe experienţa sa travel-istică, cum că în Slovacia se fură mult. M-a sfătuit să am grijă mare la buzunare. Are dreptate?

PS (2): Comentariile vor fi, în continuare, în aşteptarea aprobării. Cu toate că voi da mai puţin pe blog, nu înseamnă că trebuie să vă las să daţi petrecere. Nu îmi doresc, ca la întoarcere, să încep să şterg comentariile ce conţin cuvinte obscene şi injurii. Nu de alta, dar am păţit-o odată…

Există 15 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian Pardău blogger

   Eu am citit lucruri cu mult mai rele decat ceea ce spui tu! Ramane de vazut acum; cica depinde si pe unde treci…

  1. Ciprian Pardău blogger

   Atat timp cat voi avea noroc si voi prinde conexiune la internet, voi scrie cu mare placere ;)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Salutare, Florin. Acum zece minute am ajuns in Polonia si ne-am cazat la hotel cu wirelles. Sper sa pot publica ceva in seara asta :)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Am ajuns in Polonia, draga Vienela! In seara aceasta voi publica ceva despre unguri. Stati tinta ;)

 1. Ema Hategan

  E timpul sa vezi cu ochii tai.Nu te mai lua dupa ce zic unii si altii.Am trecut de zeci de ori granita la unguri in ultimii 15 ani si niciodata,dar absolut niciodata nu au fost probleme.
  sa ai drum bun!!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Iti dau dreptate, Ema! Sper sa reusesc sa incep sa public pareri si impresii pe blog cat de repede. Seara faina, de aici din Zakopane, Polonia :)

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!