Serbările Zăpezii, Vatra Dornei: Trupa Taxi (4 februarie 2012)

scris de | luni, 6 februarie 2012, 20:48 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Nu cred că ar trebui să mai menţionez faptul că spectacolul oferit de cei şase membri ai trupei Taxi a fost ceva de excepţie; ca de obicei, bineînţeles. Cele aproape 1100 de persoane prezente în faţa scenei, amplasate lângă Cabana Schiorilor, la baza pârtiei Parc, au cântat, dansat şi s-au amuzat pe cele mai cunoscute piese ale celor de la Taxi, în ciuda temperaturarii coborâte la nu mai puţin de 15 grade, cu minus. După cum era de aşteptat, cea mai îndrăgită şi cerută melodie a fost „Cele două cuvinte”, însă piesa „NonStop” a făcut şi ea adevărate furori.

Pentru mine, ca blogger şi fotograf, a fost pentru prima dată când i-am văzut live pe băieţi, iar sincer să vă spun, mi-au fost tare dragi; nu că acum s-ar fi schimbat ceva. Ca de fiecare dată, la Vatra Dornei, după concert, spectacolul s-a încheiat cu un superb foc de artificii. În cele ce urmează, vă prezint câteva dintre fotografiile de la concertul Taxi, iar pe restul vă invit să le vizualizaţi pe pagina de Facebook a ziarului, televiziunii şi radioului Orion Media. De asemenea, la finalul articolului, am ataşat filmarea momentelor în care se cânta piesa „Cele două cuvinte”.

și clipul video promis la începutul articolului:

Sper că v-a plăcut. Eu vă mulţumesc, pentru a nu ştiu câta oară, pentru atenţie; iar până data viitoare, toate bune vă doresc!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.