Serbările Zăpezii, Vatra Dornei: Crush & Alexandra Ungureanu (11 februarie 2012)

scris de | duminică, 12 februarie 2012, 19:51 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Salutare, prieteni!! Ultimul weekend de distracţie de la Vatra Dornei a fost unul cu adevărat special; printre artiştii de seamă care au călcat treptele scenei de la baza pârtiei Parc în seara de 11 februarie, putem aminti trupa Crush, împreună cu Alexandra Ungureanu, mc-ul şi dj-ul Michael Star şi mult cunoscuta trupă de dans Simplu, alături de nimeni altul decât CRBL.

Evoluţia Alexandrei a întâmpinat doar aplauze şi multe, multe felicitări din partea unuia dintre cele mai numeroase publicuri văzute în ultimii ani la Serbările Zăpezii; cel puţin 1500 de persoane au cântat şi dansat la minus 18 grade celsius timp de nu mai puţin de 3 ore de spectacole. Seara s-a terminat cu aproximativ 8 minute de focuri de artificii, urmată de o retragere masivă în cele mai cunoscute cluburi ale oraşului.

Mai jos am ataşat câteva fotografii din timpul concertului celor de la Crush & Alexandra Ungureanu, menţionând faptul că restul fotografiilor pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a ziarului, radioului şi televiziunii Orion Media.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.