Scurte și la obiect #4 – NonSensuri

scris de | duminică, 13 mai 2012, 18:38 | 10 comentarii

Plouă. De ceva zile, cam în fiecare seară, după ora cinci. Azi este duminică, normal că a început ploaia pe la ora trei. Relaxant; şi plictisitor, în acelaşi timp. Nu pot ieşi afară (defapt, nu vreau), nu am mare tangenţă cu temele sau învăţatul, nu prea vreau să vorbesc cu nimeni, nici ideea de a scrie pe blog nu mă prea încântă!

Ciudat este faptul că, atunci când plouă sau vremea nu ţine cu mine, se întâmplă tot felul de lucruri, puţin spus, interesante. Apare inspiraţia, însă dispare cheful de a o valorifica. La fel am ajuns şi la următoarea chestie, căci nu ştiu cum să o numesc. Nu are legătură cu anotimpul în cauză şi cel pe care-l trăim, însă e prea bună (părerea-mi modestă) ca să nu v-o spun:

– Cum adică ardei gras? Ce are de e gras? A scăpat, noaptea, la butelia cu oxigen şi acum se dă ţanţoş?
– Da` ce, Moş Crăciun vine de Paşte?

Care e legătura? Nu e nici o legătură! Hello, e primăvară; plouă!! Unde, Doamne, vă credeţi? Dacă, încă, nu v-aţi dat seama, există ceva loc între planetă şi picioarele voastre…

În loc de final: chiar e duminică?

Există 10 comentarii publicate la acest articol:

 1. Cristy

  Aici nu ploua, dar starea mea e aceeasi … Primavara asta nu-i totusi decat o copie nu? (vorba poetului)…Este de fapt o perioada delicata a zilei de duminica – week-endul s-a sfarsit si asteptam o noua saptamana de lucru, apoi asteptam urmatorul week-end… Si asa ne trece viata, intre doua week-enduri si o ploaie de primavara… Adie totusi un vanticel racoros si aici, dupa arsita din zilele trecute. Salutari din Bucuresti, Ciprian! As vrea sa mai vorbim, daca vrei si tu stii unde ma gasesti…O seara faina sa ai!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Cristi, te salut! Povestim cat de curand, nici nu iti va veni sa crezi cate am avut de facut :) Un inceput de saptamana, asa cum iti doresti! :)

 2. Florin Morosan

  La Iași nu a plouat, dar a fost vânt destul de puternic.
  Cu toate că aveam o stare destul de aiurea ieri, am ieșit totuși la o mică plimbare prin oraș. Parcă așa mi-a mai trecut din acea stare.

  1. Ciprian Pardău blogger

   Eu nu am reusit sa ies prea mult din casa; doar drumul catre sala de sport, pentru a ajunge pe sintetic la un meci de fotbal cu prietenii si cam atat :) Urat, si cand ne gandim ca este de abia inceputul! :(

 3. Pingback: Iona | Personal feelings

 4. Andrei

  I-auzi ia :

  George Bacovia

  Liceu

  Liceu, – cimitir
  Al tinereţii mele –
  Pedanţi profesori
  Şi examene grele…
  Şi azi mă-nfiori
  Liceu, – cimitir
  Al tinereţii mele!Liceu, – cimitir
  Cu lungi coridoare –
  Azi nu mai sunt eu
  Şi mintea mă doare…
  Nimic nu mai vreu –
  Liceu, – cimitir
  Cu lungi coridoare…Liceu, – cimitir
  Al tinereţii mele –
  În lume m-ai dat
  În vâltorile grele,
  Atât de blazat…
  Liceu, – cimitir
  Al tinereţii mele!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Sincer, nu ma asteptam la asemenea versuri din partea lui Bacovia! Pot spune ca, pentru tineri, sunt considerate a fi adevarate?

 5. Pingback: Scurte #8 – Dedicate primei zile din august

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.