Scurte despre produsele bio

scris de | sâmbătă, 21 ianuarie 2012, 11:59 | 2 comentarii

Ştiu din auzite că prea multe medicamente clasice (adică alea create prin tot felul de amestecături chimice) strică, iar prea puţine dăunează. Spun din auzite deoarece nu mă declar un consumator convins de medicamente, fie ele chimice, clasice, bio sau mai ştiu eu cum. Dacă mă doare o măsea merg la dentist, nu pricep de ce trebuie să stai acasă şi să îţi plângi de milă în timp ce te îndopi cu paracetamol din jumătate în jumătate de oră. La fel şi cu durerea de cap sau de burtă; după un somn liniştit ai şi uitat de ele; nu trebuie neapărat să iei un algocalmin ca să poţi publica un articol pe blog.

La fel e şi cu produsele Calivita (cică bio); nu le-am încercat, nu le încerc şi cu siguranţă nu mă gândesc să le încerc. Dacă industria bio a explodat (aici mă refer la vânzări) în ultima perioadă, iar toată lumea consuma eco ca să trăiască mai mult, de ce firmele producătoare nu ar lucra cu chimicale, iar pe ambalaj să adauge ceva culoare verde? Adică, nu ar trebui să cumpere utilaje noi dedicate bio şi nici să cheltuiască în plus pentru materia primă.

Dacă aş deţine o firmă de produse bio, cu siguranţă aş alege să cumpăr fulgi de cereale cu adevărat eco, la care să adaug o aromă artificială de căpşuni, iar pe ambalaj să strecor şi o imagine cu sută la sută bio. Pentru mine, ca director, ar fi perfect: costuri mai mici, încasări mai mari. La asta vroiam să ajung şi să vă întreb ce părere aveţi despre produsele Calivita (am ataşat şi linkul pentru documentare)?

Şi dacă vă întrebaţi, DA, este un articol plătit! Până şi un colecţionar are nevoie de bani pentru a-şi duce munca mai departe!

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.