Scurte #7 – Facem și noi să fie puțin mai bine?

scris de | duminică, 22 iulie 2012, 14:10 | 18 comentarii

Din vorbă-n vorbă, jucând table alături de un bun prieten, s-a ajuns să discutăm situaţia ţării şi poziţia referendumului în ochii românilor de rând. De, până la urmă, în fotbal şi-n politică se pricep toţi, aşa că nu aveam cum să evităm subiectul.

– …
– Da’ de ce să-l demitem pe Băsescu?
– Cum de ce? Pentru că ne-a furat pensia, ne-a umilit familia, ne-a distrus sănătatea, ne-a făcut dispărut ajutorul social, ne-a încurajat tinerii să plece din ţară, ne-a transformat locul de muncă într-un vis!
– …

Există 18 comentarii publicate la acest articol:

 1. Marius

  Nu stiu zau?!? Nu sunt prieten bun cu politica, dar si din cate citesc stirile din tara, sleahta asta ne face deja mult mai mult rau, pe plan extern cel putin. Cat despre pensii, TVA, etc…au trebuit luate masurile respective, vezi acum Spania, nu mai zic de Grecia.

  1. Ciprian

   Nu ador politica. Nu imi place sa o comentez, nu imi place sa aduc aminte de ea! Insa, atunci cand situatia o cere, nu pot ramane indiferent. Ar insemna ca nu imi pasa!

   True?

 2. Claudiu

  Base a facut, drept, multe magarii. Dar a avut si marele ghinion sa fie presedinte pe timp de criza – ma indoiesc ca daca ar fi fost altul, ar fi facut mai bine.
  Si ma indoiesc ca cel care va veni dupa base va fi iubit de popor.

  1. Ciprian

   Nici un presedinte, niciodata, in cadrul niciunui popor, nu va fi iubit! Toti au lucruri bune, toti au defecte. Perfectiunea se gaseste doar in …

   Sa lasam completarea pe seama altora!

  1. Ciprian

   Pe mine, sincer, nu ma intereseaza politica! O comentez doar pentru ca imi place sa scriu pe subiecte diverse. Cum altfel sa abordez tot felul de subiecte?

   Mi se pare, sau incepi sa devii unul dintre comentatorii mei fideli? Si un multumesc, din partea mea. :)

  1. Ciprian

   Pas as spune si eu, insa mereu imi spun ca asta e ultimul articol din categorie! :d

 3. Ionut

  Eu unul nu l-am suferit de mic copil, cand imi era frica ca va veni sa eutanasieze cateii ce se perindau pe la mine pe la bloc!:D:)) Si sa stii ca ti-am dat o leapsaa!:D

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.