Reduceri la jocuri video: Napoleon Total War

Pe Humble Bundle, jocul Napoleon: Total War este acum la reducere, cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la Bătălia de la Waterloo, eveniment istoric care a hotărât soarta Imperiului Napoleonian. Jocul este redus de la 14 euro la 2 euro, iar partea frumoasă este că poate fi cumpărat cu același preț (2 euro, 2 dolari, 2 lire etc.) indiferent de cursul valutar. Reducerea este valabilă până mâine, deci încă mai este timp dacă ești fan al jocurilor de strategie.

Eu am plătit cu PayPal, după care am primit codul de activare al jocului prin e-mail. Cum am cont de Steam de ceva timp, am activat repede jocul și l-am descărcat. Per total, Napoleon: Total War are 11,6 GB, iar la o viteză de 5 MB/sec. l-am descărcat în circa jumătate de oră.

Jocul este lansat în anul 2010, însă recent am aflat de el. Acum am ocazia să îl testez cum trebuie, iar curând o să revin cu un articol pe larg.

11 comentarii

 1. L-am jucat la vreo două luni distanță de la apariție. Este adevărat că este un joc de strategie bun, dar sunt multe mai bune. Ar trebui să încerci și Age of Mythology.

  • M-am uitat mai înainte peste Age of Mythology, dar nu pare să fie genul meu. O să zic pas de această dată.

 2. Chiar dacă este un joc mai vechi, apărut prin 2010, tot aștept articolul pe larg. Dacă nu mă înșel o să fie primul tău review la un joc.

  • Nu folosesc GOG. Jocurile de la ei se pot descărca doar pe Windows sau pe alt sistem de operare. Nu pot fi activate prin Steam.

  • Este cam același lucru. Numai că îți păstrezi arhiva pe PC sau laptop, nu online pe Steam.

  • Tocmai asta nu îmi place. Nu știi niciodată ce o să se întâmple și o să rămâi fără jocurile în care ai investit. Măcar pe Steam știi că o să le ai mereu acolo.

 3. Sincer să fiu, grafica nu m-a impresionat la acest joc. Sunt multe altele care sunt mai bune decât NTW. O să îți las câteva sugestii în curând. Până atunci aștept să văd cum iese recenzia jocului, sunt curios cum îl percepi.

  • Și eu sunt curios de ce o să iasă. O să vedem în curând ce și cum. Aștept sugestiile tale între timp.

  • Pe scurt, fără să intru pe Steam: Arma III, Payday II, Verdun și Sniper Elite 3.

Ce părere ai despre acest articol?