Reduceri la jocuri video: Napoleon Total War

scris de | duminică, 21 iunie 2015, 18:24 | 11 comentarii

Site-ul Humble Bundle are acum reduceri mari pentru jocul Napoleon: Total War, cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la Bătălia de la Waterloo, eveniment istoric care a hotărât soarta Imperiului Napoleonian. Jocul de strategie este redus de la 14 la 2 euro, iar partea interesantă este că poate fi cumpărat cu 2 euro, 2 dolari sau 2 lire, indiferent de cursul valutar. Reducerea ține până mâine la amiază, deci încă mai ai puțin timp pentru a-l achiziționa, dacă ești fan al jocurilor de strategie.

Poți vedea oferta de 2 euro pe Humble Bundle aici, sau cea de 3,49 euro pe Steam aici.

Eu am plătit prin Paypal, iar apoi am primit codul de activare al jocului prin email. Cum am cont de Steam de ceva timp, l-am activat repede și l-am pus la descărcat. În total, Napoleon: Total War are 11,6 GB, iar la o viteză de 5,1 mb/sec l-am avut în circa jumătate de oră pe laptop.

Cum jocul e lansat undeva la începutul anului 2010, am avut ocazia să îl joc, însă doar preț de-o misiune și aia a fost tot. Acum am ocazia să îl testez cât timp am nevoie și revin până la începutul săptămânii viitoare cu un review complex. Dacă ai sfaturi pe care mi le poți da, te invit să povestim în secțiunea de comentarii.

napoleon_total_war

screenshot via GameNews

Există 11 comentarii publicate la acest articol:

 1. vraciul

  L-am jucat la vreo 2 luni distanta de la aparitie. E adevarat ca e un joc de strategie bun dar sunt multe mai bune.. ar trebui sa incerci Age of Mythology

  1. Ciprian Pardău blogger

   M-am uitat să văd cum este Age of Mythology, dar nu pare genul meu.
   O să zic pas de această dată.

  1. Ciprian Pardău blogger

   Nu intru pe gog.com. Jocurile vândute de ei sunt exclusiv cu download în Windows sau alt sistem de operare, nu pentru a le activa prin Steam.

  2. doru

   Ciprian, e cam acelasi lucru. doar ca iti pastrezi arhiva pe pc sau laptop nu online pe steam.

  3. Ciprian Pardău blogger

   Iar asta nu îmi place deloc. Nici nu știi cum ți se prăjește hardul și rămâi jocurile în care ai investit. Așa, pe Steam, știi că-s acolo întotdeauna.

 2. dolce vita

  sincer sa fiu grafica nu m-a impresionat la acest joc. sunt multe care sunt mai bune decat NTW. O sa iti las cateva sugestii in curand. pana atunci astept sa vad cum iese review-ul, sunt curios cum vezi jocul.

  1. dolce vita

   Doar cat ma gandesc fara sa intru pe Steam iti pot recomanda: Arma III, Payday II, Verdun si Sniper Elite 3.

  2. Ciprian Pardău blogger

   Verdun pare interesant. Mai ales că sunt fan al francizelor Medal of Honor, Call of Duty și Company of Heroes.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!