Iată că au trecut 3 ani

scris de | duminică, 25 noiembrie 2012, 20:41 | 14 comentarii

Trei ani de experienţă în blogging. Am avut plăcerea, la primele ore ale dimineţii, să fiu anunţat că astăzi se împlinesc 3 ani de când mi-am făcut cont pe wordpress.com şi de când mi-am deschis primul blog pe această platformă.

Îmi amintesc şi acum cu câtă teamă mi-am deschis primul meu colţ de online, cu cât extaz am redactat primul articol de bun venit, cu toate că nimeni nu mă ştia pe atunci. Acum, că au trecut trei ani de zile, îmi dau seama cât de mult m-a schimbat blogul, cât de mult am avansat în cunoaşterea limbii române, câte persoane deosebite am cunoscut, câte zeci de mii oameni m-au citit şi, cel mai important, cât de mult m-a maturizat scrisul.

Este incredibil modul prin care un singur cont creat pe wordpress.com a reuşit să îmi schimbe viaţa. Scrisul m-a ajutat să îmi găsesc un traseu de care să mă ţin, m-a ajutat să mă hotărăsc asupra facultăţii pe care doresc să o urmez şi m-a ajutat să-mi impun anumite standarde în viaţa de zi cu zi.

Tot ce îmi doresc acum este doar să rămân aceeaşi persoană şi peste 10, 25 sau 50 de ani şi să continui să scriu necondiţionat.

Există 14 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Norocul mi-l fac cu mana mea! Asa stiu, asa ma ghidez! Sa ne citim cu bine si-n anii de facultate ce-mi vor urma cat de curand.

 1. Marian

  Nu vreau sa te supar sau crezi ca sunt eu contra, insa sunt de parere ca e loc si de mai bine, in sensul ca poti promova blog-ul putin mai bine, poti creste pagerank-ul putin.
  Avand in vedere ca ai 3 ani si probabil un numar maricel de postari eu zic ca se merita.

  1. Ciprian blogger

   Blogul acesta are 15 luni; nu este primul loc din online pe care am inceput sa scriu. Asta ca sa nu faci vreo confuzie!

   Acum sa vorbim de promovare! Cum sa fac asta? Cum sa cresc PR-ul? PS: in 15 luni s-a ajuns la 400 postari, ca idee!

 2. Anonim

  „Tot ce îmi doresc acum este doar să rămân aceeaşi persoană şi peste 10, 25 sau 50 de ani…”
  Eu iti doresc sa nu ramai pe loc si fii si mai bun.
  Succese maxime!

  1. Corina

   Scuze de anonimat, mi-a scapat completarea campurilor de deasupra comentariului. Si, fiind scurt, n-am mai verificat.
   E sfatul profului meu de fizica din liceu – daca in rastimp de doua luni nu sesizati schimbari in voi, inseamna ca ati ramas pe loc, ceea ce, la varsta asta, e un regres. Si incerc sa-l urmez chiar si dupa 30 de ani.
   Succes in tot ce-ti propui.

  2. Ciprian blogger

   Nu-i bai! Se iarta, ca oricum imi place sa vorbesc si cu anonimi si cu persoane cunoscute. Ca pana la urma, nu numele-l face pe om. Dar aici e alta discutie. Ca o curiozitate, cum de ai ajuns sa ma citesti din nou?

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.