Ar cam fi prima mare ieșire pe anul acesta

scris de | vineri, 29 iunie 2012, 01:06 | 4 comentarii

Ce să mai încolo-ncoa`! Bistriţa, vezi că vin!!

Pe scurt, căci vreau să-mi conserv ceva energie măcar în şase ore de somn! Mâine Azi, undeva în jurul orei şapte, plec, pe cursieră (bicicletă) către Bistriţa! Am ales să plec singur din simplul fapt că nu e prea folositor să fiu însoţit de cineva ce merge pe o bicicletă normală, ca cele pe care le vedem zi de zi! Cursiera are altă viteză, alt stil; e cu totul altă mâncare de peşte, oricum! Am folosit siteul mapmyride.com pentru a-mi schiţa harta traseului şi pentru a oferi câteva detalii în plus privitorilor.

Voi avea de parcurs 70,7 kilometri, timp în care voi pleca de la o altitudine de 852 metri, ajungând la una de 361 metri. Cel mai înalt punct în care voi ajunge va măsura nu mai puţin de 1186 metri (Pasul Tihuţa). Urcări violente nu prea voi avea, din fericire! Există doar trei mari pante de parcurs: una de gradul 4 şi două de gradul 5. Estimez, cu aproximaţie, un timp de pedalare de patru ore, dacă totul va merge aşa cum trebuie! Singura parte proastă, însă, este că tot ceea ce v-am spus adineauri se pune doar pentru traseul dus.

Alţi 70,7 kilometri mă aşteaptă la întoarcere! Alte patru, cinci ore de pedalat! În fine, daţi click aici să vedeţi tot ce şi cum! Uraţi-mi succes şi vreme bună!

PS: Toată această călătorie mă duce cu gândul la o singură melodie: Kid Rock – Born free.

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

 1. Florin Morosan

  Spor la pedalat și te așteptăm cu detalii, pățanii faine și impresii. Ar trebui să iei în calcul și pauzele făcute pentru o poză-două, doar nu o să treci ca vântul prin așa peisaje frumoase, nu?

  1. Ciprian Pardău blogger

   Florine, imi pare rau, dar fotografii nu am facut! Chiar am dorit sa scot timpi buni pe traseu! Data viitoare poate! :)

 2. Marius Ivan

  Spor la pedalat. Iti recomand o aplicatie pentru smartphone, banuiesc ca ai. Te urmareste prin satelit, iti spune cati km faci, calorii, si iti poti analiza apoi workout-urile. Eu folosesc SportyPal, dar si Endomondo. Pe Android. Daca ai iPhone, cred ca au versiune si pt iOs. Drumuri faine si insorite.:)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Multumesc pentru urare!

   Eu am doar un LG KM900 Arena; nu e pe android, din pacate! Nu stiu ce alta aplicatie exista, care sa si functioneze pe telefonul meu! Oricum, folosesc mapmyride.com; imi arata cam aceleasi detalii! :)

   Multumesc ca ai trecut pe aici!

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!