M-am cam săturat!! Gata!!

scris de | miercuri, 13 iunie 2012, 23:27 | 15 comentarii

Sincer, m-am cam săturat de toate ciclurile de câte patru ani, pline de jeg, jaf, minciună şi nesimţire; toate încheiate sistematic, în ultimele două săptămâni de campanie electorală, cu inaugurări de proiecte inutile comunităţii!

Iar cu asta am pus punct tuturor lucrurilor, subiectelor şi articolelor ce au legătură cu politica! Sunt eu în sete de scris, însă prefer să mă păstrez pe unda pe care o stăpânesc, cu încredere!

Există 15 comentarii publicate la acest articol:

 1. Corina

  Welcome to real life. Nici nu ma mai gandesc cate cicluri din astea ma trait, am pierdut sirul activitatilor heirupiste facute pe ultima luna de campanie…..
  Momentan ma roade o curiozitate: primarul meu reales (80%) s-a ocupat 3 ani si 11 luni de parcuri, gazon in toate gradinile blocurilor (care incepe sa devina o iarba banala), irigatii de gazon, locuri de joaca, bancute, palmieri, statui.
  Acum o luna a debutat in forta operatiunea „Reabilitarea termica a blocurilor”. Cu bannere uriase, ca sa nu uite cumva vreun fraier ca-i moca de la primarie si cine-i primarul. Curiozitatea e:
  -cat de repede termina cele cateva blocuri incepute;
  – daca vor inflori schele si pe alte blocuri.
  Sa fim noi sanatosi, ca viata-i lunga si legislatura scurta.

 2. Tudor

  Mai, eu zic sa nu ne hazardam si sa vedem prestatia noului primar. In platforma electorala, la masuri pe termen scurt, erau cateva lucruri de bun simt si necesitate maxima. Ideea e ca trecutul ne confirma un lucru: la scuze si vrajeli politicienii sunt bine ancorati. Si nu m-as mira sa fie asa si acum. Dar, un lucru e concret si apare pe lista: „Raport la 3 luni asupra situatiei financiare a Primariei”. Aici nu se poate fenta, odata la 3 luni, hartiile pe masa si abureala e de prisos. Asa ca, pe 11 septembrie astept ceva concret. Macar aici nu e nimic discutabil si interpretabil.

  1. Ciprian Pardău blogger

   Ei vezi, acel raport voi vrea si eu sa il parcurg pe 11 septembrie! Vom vedea ce o sa rezolve! Daca ar fi sa intocmesc o lista a unor probleme ce pot fi rezolvate in termen scurt, nu ar trebui sa ma complic prea tare!

 3. Andrei Avram

  Nu dispera !
  Tara are nevoie de tine !
  Hai , mai lasa supararea , Mihai Cioata chiar a reusit un scor remarcabil ! Eu il vreau luptandu-se in continuare pentru ideile sale din campanie ca profesor si jurnalist !
  Hai , Sus Inima , viata e frumoasa !
  Ciao !

  1. Ciprian Pardău blogger

   Aici nu e vorba despre Mihai Ciota si faptul ca nu a reusit sa castige scaunul de primar! Aici e vorba de un principiu simplu! Eu…

  2. Andrei Avram

   Principiile simple sunt coplicate . Simplitatea este aparenta . Fiecare minte si suflet au o proprie reflectare a realului , o poprie oglindire , de aceea acest imens spiritual uman !

  3. Ciprian Pardău blogger

   Si asta este adevarat! Ceea ce vroiam eu sa transmit prin acest scurt articol era faptul ca nu mai doresc sa comentez politica. Este un subiect ce nu imi ofera placere…

  4. Andrei Avram

   mama ! , cate litere a mancat tastatatura asta , si la tine si la mine !

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.