Scurte #5 – De ce au mers dornenii la vot

scris de | marți, 12 iunie 2012, 00:23 | 9 comentarii

Oricât de mult mi-aş dori ca în aceste momente să mă iau de toţi cei ce au pus ştampila pe Moraru, voi alege să tac şi să mă iau doar de cei ce nu au votat cu cel care ar fi putut reprezenta o reală soluţie pentru municipiul nostru; fostă staţiune a unei superbe zone, odată însemnând ceva…

1. pentru că au vrut să îşi aleagă omul care să îi fure legal în următorii patru ani; ca şi cum ne-am alege spărgătorul de case dintr-o închisoare de maximă securitate;
2. pentru că au dorit să arate tuturor că pot vota, nu şi că vor să facă asta cu un real simţ de răspundere;
3. pentru că au vrut doar să îşi ducă nepoţii să vadă cum se votează; am auzit cel puţin zece astfel de zvonuri şi, chiar cazuri, doar în cursul zilei de azi;
4. pentru că o uniune între două partide ce nu au făcut nimic bun pentru ţară timp de peste 20 de ani, a reuşit să arunce cu praf în ochii cetăţenilor;
5. pentru că, în continuare, orăşeanul este la fel de caraghios încât să creadă faptul că doar cei ce au în spate un partid pot face ceva pentru oraşul nostru;
6. pentru că doar cazinoul este considerat o soluţie a scoaterii din rahat a municipiului;
7. pentru că un pachet de cibrituri şi un calendar valorează mai mult decât o minte coaptă;

Mai vreţi exemple, sau ar trebui să iasă cineva pe străzile oraşului şi să anunţe public faptul că, nici în anul 2012, dorneanul nu şi-a dat seamă cum să aleagă corect….

Există 9 comentarii publicate la acest articol:

  1. Hapenciuc Vincentiu

   nici macar atata nu judeci sa iti dai seama ce ai scris?

  2. Corina

   Te rog, mai e o proasta pe aici care nu pricepe deloc care e afirmatia aia grava cu iz penal. Cu explicatii clare si argumentate, te rog. Mersi.
   In momentul in care spui ca toti medicii sunt corupti si spagari – orice medic se poate simti atacat personal si te-ar putea da in judecata. Ca imi place sa-l cred pe noul meu ministru tradator – crezi ca risc vreun proces? Afirmatii denigratoare se arunca zilnic cu miile in public despre oricine; pana la acuzatii penale mai e cale lunga.
   Bine-ar fi ca alegatorul caragialian sa fie mai putin patimas si sa nu sara la jugulara celui care are pareri contrare.

 1. Corina

  Eu am votat pentru ca nu vreau ca si buletinul asta proaspat sa expire virgin, ca si cel de dinainte dat la schimb fara niciun colant „Votat” pe dos.
  Eu nu bag mana in foc nici pentru mine; nu-s deloc sigura cum voi actiona intr-o situatie sau alta din viitor. Logic ca pentru altul…. nici atat.
  Pentru un primar in functie care candideaza am oglinda faptelor sale; pentru ceilalti, n-am de unde sa stiu ca ar fi un primar bun. E doar o presupunere, o speranta, dar nu o certitudine. N-am de ce sa-i critic pe cei care au asteptari diferite de al mele. De exemplu, unii au votat asteptand transport public gratis, altii in speranta pastrarii patrimoniului iar altii viseaza la buldozere si autostrazi SF.
  Absolut de acord cu tine ca nu-i inteleg pe cei care l-au votat pe Moraru – poti da vina putin si pe contradictia „doctrinara” cu Flutur; dar nu pot sa nu ma amuz a Dorna e iarasi in contradictii „ideologice” cu consiliul judetean. Succes, oricum. Poate vor veni vremuri bune pentru oraselul cu stil si gratie imperiala. Poate Boanches o reusi totusi sa fie un primar bun; de ce nu?

  1. Ciprian Pardău blogger

   Tot ce sper, acum in prima sa zi de mandat, este sa imi intoarca toate vorbele si sa faca ceea ce altii nu au facut pentru oras!

   Cer doar rezultate in urmatorii patru ani, nu scuze gen „nu exista bani” sau „nu se poate asa ceva”. Vreau prea multe?

  1. Ciprian Pardău blogger

   D-le Hapenciuc, nu vreau sa va jignesc, cu toate ca varsta mea va sugereaza alte lucruri, ci doar sa ma mentionez faptul ca eu nu v-am jignit! Toate bune!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.