Un oraș în paragină: deșeurile din Parcul Municipal din Vatra Dornei

Chiar dacă recent elevii de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei au făcut curățenie generală în Parcul Municipal din oraș, deșeuri de tot felul continuă să apară pe spațiul verde, chiar și în imediata apropiere a aleilor mai circulate. Și nu vorbim de PET-uri goale sau ambalaje diverse, care ar fi putut fi aduse de vânt din coșurile de gunoi, ci de anvelope, bucăți din televizoare vechi și prezervative folosite.

Hai că pot să înțeleg când văd aruncate mucuri de țigară pe jos, o doză de suc sau vreun ambalaj de corn. Poate un elev, poate un adult fără spirit civic a trecut pe acolo. Dar o anvelopă? Într-un parc? Și nu unul de mașină, ci de tractor sau camion. Și cine se plimbă cu tractorul prin parcul din oraș?

Toate articolele din seria Un oraș în paragină se găsesc aici.

4 comentarii

  1. Nimic nu ar trebui să ne mai uimească! Lipsa de civilizație ne cam definește, între noi fie vorba.

    • Anvelopa asta ar putea să dispară din parc în câteva minute! Dar angajații primăriei au treabă, sunt ocupați mereu, n-au ei timp să se uite pe internet și să afle care sunt problemele orașului.

  2. Haide zilele astea prin fața primăriei ca să vezi expoziția mea și a elevilor mei. Haide să faci și câteva fotografii și să scrii un articol despre ceea ce urmează să vezi. Toți trecătorii ne apreciază!

Ce părere ai despre acest articol?