Un oraș în paragină: copacii căzuți din Parcul Municipal din Vatra Dornei

scris de | joi, 27 martie 2014, 19:26 | 2 comentarii

Știu că plouă, că sunt mulți nori pe cer și că dorința de a face ceva pe afară este egală cu zero. Dar ar fi frumos ca angajații primăriei să își facă treaba și să ia copacii din parc puși la pământ de furtună. Nu de alta, dar au trecut două săptămâni de când nu s-au mișcat de acolo, iar oamenii au început să vină cu roabele în parcă să adune lemne pentru la iarnă.

Nu e vorba că trec turiștii prin Parcul Municipal și ne facem de râs, că știm foarte bine că în luna martie prin oraș dăm doar peste oameni cu buletin sucevean, dar se fac cărări în jurul copacilor căzuți la pământ, pe spațiul verde, iar la vară o să se plângă toată lumea că oamenii sunt nesimțiți și calcă pe iarbă în loc să meargă pe aleile pavate.

Iar dacă tot am ajuns să vorbim despre parcul din Vatra Dornei, poate că ar fi bine ca cineva să se ocupe și de reparația băncilor rupte sau scoase din betoane. Sau de coșurile de gunoi căzute la pământ sau degradate. Nu este la fel de greu ca renovarea Cazinoului și se poate rezolva relativ repede.

Toate articolele din seria Un oraș în paragină se găsesc aici.

Există 2 comentarii publicate:

Ce părere ai despre acest articol?