Okazii: două serii de timbre MNH vândute în mai puțin de două ore (Ras Al Khaima și DDR)

După ce zilele trecute am terminat de golit câteva clasoare cu timbre românești, începând de azi m-am apucat de 15 clasoare cu timbre străine pe care vreau să le golesc treptat, să sortez mărcile din fiecare și să listez la vânzare seriile complete de timbre MNH pe Okazii.

Din sortarea pe care am reușit să o fac astăzi au rezultat câteva zeci de serii complete de timbre străine din diverse țări sau regiuni, precum Ajman, Cehoslovacia, Ras Al Khaima, Namibia, Guineea Ecuatorială, Germania (DDR) și Rusia (URSS).

Majoritatea seriilor au fost puse la vânzare undeva pe la ora 16:00. Iar la 17:35 a intrat o comandă de pe Okazii de opt produse, toate din categoria filateliei, care a conținut și două serii din Germania și Ras Al Khaima. Ceea ce înseamnă că am reușit să le vând cam într-o oră și 20 de minute. Ceea ce este un record personal pentru perioada de când activez pe site.

Prima serie este de proveniență germană (DDR), lansată în anul 1979, având drept tematică trenurile și un total de patru mărci. Cea de-a doua serie este din Ras Al Khaima (Emiratele Arabe Unite), lansată în anul 1971, care are ca tematică locomotivele și un total de șase mărci. Ambele pot fi admirate în scanările de mai jos (click pe imagini pentru mărire).

4 comentarii

    • N-am scris de prețuri pentru că nu despre asta era articolul. M-am bucurat că am vândut două produse la nici două ore de când le-am listat pe Okazii și atât. Dar dacă tot întrebi de profit: cele două serii de timbre sunt scoase dintr-un lot filatelic luat la licitație cu 460 de lei acum două săptămâni. Iar comanda despre care am vorbit mai sus are o valoare de 46.80 lei. O serie de timbre a fost 4 lei, iar cealaltă 7 lei. Pe lângă au mai fost alte șase produse cu alte șase prețuri. Profit? Păi la 2-3 comenzi pe zi, înmulțit pe-o lună, rezultă o sumă decentă.

Ce părere ai despre acest articol?