O listă cu 12 cărți pe care le-am vândut rapid pe Okazii în ultima săptămână

Cu toate că am listate la vânzare diverse produse din categorii precum numismatică, filatelie sau diverse colecționabile, în ultima perioadă am început să adaug unele cărți poștale, dar și să completez categoria dedicată cărților, care, din punctul meu de vedere, merge cel mai bine pe platforma celor de la Okazii.

Pe lângă alte comenzi pe care le-am primit pe contul meu de Okazii, în ultima săptămână nu mai puțin de 12 volume diverse au fost comandate și au ajuns la persoanele care le-au cumpărat. Toate au fost listate pe site în ultimele două săptămâni, fapt pentru care consider că nu au stat foarte mult online.

Iată o listă cu 12 cărți pe care le-am vândut rapid pe Okazii în ultima săptămână:

01. Potirul Sfântului Pancrațiu – Nicolae Paul Mihail
02. A murit Luchi. Cum am cunoscut eu lumea – Otilia Cazimir
03. Baronul din copaci – Italo Calvino
04. Fetița care aduce ploaie – George Ricus
05. Poezii – Mihai Eminescu
06. Fursecuri – Liana Pârjol Săvulescu

07. Agenda de primăvară. Steaua în semifinalele CCE – Federația Română de Fotbal
08. Duminica mironosițelor – Dana Dumitriu
09. Nici un fel de povestire – O. Henry
10. Cato Maior sau despre bătrânețe – Marcus Tullius Cicero
11. Manual de Geografie Fizică Generală, clasa a IX-a – Silviu Neguț
12. Bacalaureat. Eseul la Limba și Literatura Română – I. Paicu

S-au vândut la un total de 140 de lei, fiecare carte în parte fiind livrată prin intermediul FAN Courier, cu Garanția de Livrare a celor de la Okazii. Transportul pentru fiecare comandă în parte a fost plătit de către cumpărător, suma de 140 de lei fiind banii care s-au întors la mine ca vânzător.

De obicei, când vine vorba de astfel de produse, le aleg din diverse târguri, de la anumiți vânzători, iar de obicei reușesc să le cumpăr la 1-2 lei bucata, în stare excelentă. Pentru cele 12 volume din lista anterioară prețul total a fost undeva la 20 de lei, ceea ce înseamnă că profitul este de 120 de lei.

Când vine vorba de ales cărți la mâna a doua din târguri, mereu încerc să le iau doar pe cele care se prezintă într-o stare excelentă și care nu au rupturi la cotor sau la copertă. Indiferent de titlu, cumpărătorii încearcă să găsească volumul de care sunt interesați într-o stare cât mai bună și la un preț mai mic decât în librării sau pe internet, ceea ce încerc de fiecare dată să le ofer.

Ce părere ai despre acest articol?