Numiți un lucru care are o gaură în mijloc (Ce spun românii, nivelul 3)

Deși nu aș fi crezut, în ultima perioadă am ajuns să fiu tot mai prins de un joc pe telefon, destul de cunoscut, din câte am înțeles. L-am descoperit după ce am urmărit mai multe persoane pe TikTok care îl jucau pe live-uri împreună cu urmăritorii. Jocul se numește „Ce spun românii” și a reușit să îmi capteze atenția. Pe scurt, jocul pentru terminalele mobile este inspirat după emisiunea cu același nume, care se difuzează pe Pro TV, prezentată de Cabral.

Cu toate că, la început, îți lasă impresia că ar fi un joc destul de simplu, lucrurile se complică destul de repede și se ajunge la o mulțime de întrebări care te pun în dificultate. Am pățit-o încă de la nivelul întâi al categoriei „Ce spun românii”, jocul fiind structurat pe mai multe categorii; le-am notat pe toate la finalul acestui articol, pentru cei mai curioși din fire.

Pentru că la unele întrebări m-am blocat efectiv, am încercat să caut unele răspunsuri pe Google. Însă, în cele mai multe cazuri, acestea nu se găsesc pe nicăieri prin online. Probabil că au mai încercat și alții să le caute și n-au găsit nimic folositor. De aici a pornit și ideea mea de a pune toate răspunsurile în câte un articol, fiecare fiind dedicat nivelului aferent.

Nivelul 3: Numiți un lucru care are o gaură în mijloc

Nivelul al treilea din categoria „Ce spun românii” ne cere să numim mai multe lucruri care au o gaură în mijloc. Nivelul are șapte răspunsuri. Iar acestea sunt următoarele, în ordine:

1. Covrigul
2. Inelul
3. Colacul
4. Gogoașa
5. Roata
6. Piulița
7. Toaleta

„Ce spun românii” este un joc dezvoltat de compania CG Gaming, în limba română. La momentul publicării acestui articol, jocul pentru terminalele mobile are peste 100.000 de descărcări și o medie a recenziilor de 4,2 din 5, pe baza a 639 de păreri. În momentul de față, jocul este structurat pe multiple categorii, după cum urmează: cuvinte încrucișate, clasic, general, ce spun românii, ghicitori, jocul cuvintelor și definiții.

Ce părere ai despre acest articol?