Filme noi pe Netflix în martie 2021: câteva titluri care par a fi promițătoare

În fiecare lună, prin intermediul agenției cu care lucrează la noi în țară, Netflix anunță o listă preliminară de producții care urmează să fie adăugate pe platformă. Și luna aceasta, ca de obicei, comunicatul de presă a venit în două părți. Prima este dedicată titlurilor originale care vor apărea pe Netflix în martie 2021, iar a două prezintă peliculele licențiate pentru România. Majoritatea filmelor de aici le poți vedea și găsi pe filme subtitrate.

Din comunicatul ăsta de presă am eliminat serialele, documentarele, spectacolele de stand-up comedy și tot ce înseamnă animații și anime. Și am rămas cu filmele. Despre care și vreau să vorbesc puțin pentru că m-am uitat la fiecare trailer în parte și am pus ochii pe câteva care par să fie promițătoare și care au ajuns în watchlist pe IMDb.

Paper Lives (2021), apare pe 12 martie

Un film turcesc cu Cagatay Ulusoy într-un rol principal, actorul pe care îl urmărește prietena mea pe Instagram, lucru care crede că nu îl știu. Chiar dacă este turcesc, scenariul pare să fie interesant. Mehmet, care lucrează la un depozit de deșeuri din Istanbul, ia sub aripa sa un băiețel, fapt pentru care se vede nevoit să își înfrunte traumele din propria copilărie.

Sentinelle (2021), apare pe 5 martie

Toate scenariile astea cu soldați și războaie mă atrag într-un oarecare mod, fapt pentru care și ăsta o să fie unul dintre filmele pe care o să le văd curând. Din trailer nu pare că o să rupă gura târgului, dar sunt optimist. Transferată în orașul natal după o misiune traumatizantă, o combatantă franceză își folosește abilitățile letale ca să îl vâneze pe cel care i-a rănit sora.

Coven of Sisters (2020), apare pe 11 martie

Nu sunt mare amator al filmelor de epocă, dar mai văd câte unul din când în când, iar ăsta pare să fie singurul de acest gen care intră pe Netflix în martie 2021. O să îl văd și pe acesta cât de curând, chiar dacă nu prefer să fie vorbită limba bască într-un film. Scenariul ne poartă în Țara Bascilor a anului 1609. Pentru a își amâna execuția, câteva femei acuzate de vrăjitorie își ademenesc inchizitorul la sabatul vrăjitoarelor.

Am pus mai jos și o listă completă cu lungmetrajele care vor intra pe Netflix în martie 2021 în cazul în care aveți alte preferințe în comparație cu mine.

Moxie (2021), apare pe 3 martie

Inspirată de trecutul rebel al mamei sale și de o nouă prietenă mai îndrăzneață, o fată timidă de 16 ani publică o revistă anonimă care demască sexismul din școala ei.

Sentinelle (2021), apare pe 5 martie

Transferată în orașul natal după o misiune traumatizantă, o combatantă franceză își folosește abilitățile letale ca să îl vâneze pe cel care i-a rănit sora.

Coven of Sisters (2020), apare pe 11 martie

Scenariul este plasat în Țara Bascilor, în anul 1609. Pentru a își amâna execuția, câteva femei acuzate de vrăjitorie își ademenesc inchizitorul la sabatul vrăjitoarelor.

Paper Lives (2021), apare pe 12 martie

Mehmet, care lucrează la un depozit de deșeuri din Istanbul, ia sub aripa sa un băiețel și, curând, este nevoit să își înfrunte traumele din propria sa copilărie.

Yes Day (2021), apare pe 12 martie

Părinții decid să renunțe la a mai spune nu, acceptând cele mai trăsnite cereri ale copiilor, cu câteva condiții de bază, într-o zi care promite distracție și aventuri nebunești.

Get the Goat (2021), apare pe 18 martie

Doi polițiști foarte diferiți din două state braziliene se văd obligați să lucreze împreună pentru a neutraliza pericolul creat de o bandă care operează în ambele state.

One Small Problem (2020), apare pe 19 martie

Iubirea vieții lui urăște copiii. Oare ce-ar putea să se întâmple atunci când fiica sa de nouă ani îi propune să se dea drept sora lui?

Caught by a Wave (2021), apare pe 25 martie

După ce se îndrăgostesc într-o tabără de vară din Sicilia, un adevăr dureros îi inspiră pe doi adolescenți pasionați de sporturi nautice să își trăiască viața la maximum.

A Week Away (2021), apare pe 26 martie

Un musical reconfortant despre un adolescent cu probleme care decide să meargă într-o tabără de vară unde, în mod neașteptat, găsește iubire, prieteni și un loc al său.

Bad Trip (2020), apare pe 26 martie

O comedie realizată de producătorul filmului „Bad Grandpa”, în care doi amici pornesc într-o excursie plină de poante, atrăgând și alți oameni în haosul creat de ei.

Yin-Yang Master: Dream of Eternity (2020), apare în luna martie

Un șarpe demonic se trezește din nou la viață, iar maestrul Qing Ming face echipă cu Yuan Boya pentru a scăpa de amenințare pe fondul unei conspirații.

Fotografie de thumbnail via Unsplash / Charles Deluvio

4 comentarii

    • Da, probabil că o să fie asemănător. Legat de „Yes Man”, l-am văzut acum niște ani. Iar dacă tot ai spus de „Yes Day”, este posibil să fie pe gustul tău și „Bad Trip”.

    • Revin cu update după ce l-am văzut. A fost slăbuț și nu am avut răbdare să îl urmăresc până la capăt.

    • L-am văzut și eu între timp. A fost mult mai slab decât mă așteptam. Și nici nu aveam mari așteptări la început. Dar măcar l-am dus până la capăt ca să îl pot adăuga în lista de pe IMDb cu filme mediocre pe care le-am văzut.

Ce părere ai despre acest articol?