Ce frumos e să îți fie apreciată munca

scris de | vineri, 13 aprilie 2012, 11:39 | 3 comentarii

Mă zbat în blogosfera românească de aproape trei ani de zile; am reuşit să public peste 800 de articole (nu neapărat doar pe acest blog), am cunoscut persoane dragi, bloggeri faini, proiecte benefice şi multe alte lucruri pentru care rămân, sincer, recunoscător. Revenind la ceea ce am reuşit personal să realizez în 2.0, atunci când am fost apreciat pentru ceea ce am scris sau am împărtăşit cu restul online-ului, m-am bucurat enorm. A fost şi este în continuare, chiar, plăcut ca după ce meştereşti ore/zile la un articol sau la o fotografie şi ai reuşit să le publici, să vină cineva, să îţi citească/admire creaţia, iar apoi să te felicite şi să îţi spună că nu ai făcut treabă de mântuială.

Pentru mine, ca tânăr de nici 16 ani, înseamnă mult; foarte mult. Aceste mulţumiri nu fac altceva decât să mă împingă de la spate să îmi continui treaba şi să îmi duc în continuare crucea menirii fotografico-blogeristice. Până la urmă, acest gen de feed-back primit de la voi nu este altceva decât salariul meu lunar; acel ceva care îmi arată că am pornit pe drumul care trebuie. Pentru toate acestea, dar şi pentru faptul că mă urmăriţi zilnic, vă mulţumesc din suflet.

Nu au trecut nici 24 de ore de la înscrierea mea în proiectul „Value România„, căci asta vroiam să subliniez defapt, (iar sar dintr-una-n alta), program fotografic bineînţeles, că deja activitatea mi-a fost recunoscută de către utilizatori şi administratori. Cum să nu îmi fie mie drag să exist în online când am parte de astfel de lucruri? (click pentru mărire – de observat fotografia mare din centru şi autorul acesteia).

Există 3 comentarii publicate la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.