Miercurea fără cuvinte #4

Au trecut patru săptămâni de când am început să public materiale în seria asta de articole, fapt pentru care m-am gândit să vin cu o imagine cu care am participat la primul concurs de fotografie, pe care l-am și câștigat. Nu era cine știe ce, ci doar un concurs al liceului, dar care pentru mine a însemnat destul de mult în acea perioadă.

Materialele de acest gen fac parte din seria „Miercurea fără cuvinte”, inițiată de Carmen și preluată de Zina în anul 2020. Blogurile pe care se publică în cadrul acestei serii de articole sunt centralizate în fiecare zi de miercuri de către Zina pe blogul său personal.

9 comentarii

  1. Beautiful shot. There is black and white and then that splash of color. Congratulations on your win too. Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop. Have a fabulous Wordless Wednesday.

  2. Presupun că a fost un start spre alte imagini și concursuri. Îmi place contrastul, dar și mai mult modul cum se ramifică codițele. Happy WW! O primăvară faină, chiar dacă mai sunt câteva zile înzăpezite!

Ce părere ai despre acest articol?