Miercurea fără cuvinte #3

scris de | miercuri, 3 martie 2021, 09:48 | 15 comentarii

Fotografia de mai jos este făcută undeva prin 2014, dacă mai țin bine minte, și este una dintre cele 6 imagini realizate de mine pe care le-am încărcat pe Unsplash. Acolo a adunat, până în momentul de față, aproape 2,1 milioane de vizualizări și peste 24.000 de descărcări.

Peisajul de iarnă a fost surprins în comuna Coșna, din județul Suceava, într-o zi în care îmi propusesem să fac câteva panorame cu o casă părăsită din zonă. Nu îmi ieșiseră exact ce aveam eu în minte pe atunci, iar în drum spre casă am făcut fotografia de mai jos. Care face parte dintr-o serie de imagini, ambele disponibile pe Unsplash.

Materialele de acest gen fac parte din seria „Miercurea fără cuvinte”, inițiată de Carmen și preluată de Zina în anul 2020. Blogurile pe care se publică în cadrul acestei serii de articole sunt centralizate în fiecare zi de miercuri de către Zina pe blogul său personal.

Există 15 comentarii publicate:

  1. Zina

    Peisajul este cu adevarat superb, pare ireal. Felicitări! Să ai o zi frumoasă! Apropo, ai trecut în tabel, din neatenție probabil, link-ul către postarea de WW de săptămâna trecută. L-am trecut eu pe cel actual.

  2. Suzana

    Frumoasă ambianța pozei. Și cred că vin de pe altă planetă, că nu am auzit până acum de Unsplash. Parcă este o acuarelă, mai ales cu fundalul acela estompat al copacilor. Happy WW!

Ce părere ai despre acest articol?