Miercurea fără cuvinte #1

Fotografia de mai jos este făcută în primăvara lui 2020, într-un weekend în care lucram de acasă. Ridicat fiind de la birou și gândindu-mă la cafeaua pe care urma să o fac la bucătărie, am observat acest vizitator sosit la pervazul ferestrei din camera de zi. În câteva secunde am pus mâna pe aparatul de fotografiat, iar după câteva cadre trase, câteva unghiuri încercate și puțină muncă în Photoshop a rezultat imaginea pe care o puteți admira mai jos.

Materialele de acest gen fac parte din seria „Miercurea fără cuvinte”, inițiată de Carmen și preluată de Zina în anul 2020. Blogurile pe care se publică în cadrul acestei serii de articole sunt centralizate în fiecare zi de miercuri de către Zina pe blogul său personal.

8 comentarii

  1. Bine te-am găsit în acest joc cu o poză atât de drăgălașă! Zina văd că știe ce pasăre este, așa că acum știu și eu. Știi ce mi se pare fain? Jocul de linii al țurțurilor și jocul de linii al penelor. Chiar l-ai prins cu efect! Happy WW!

    • Mulțumesc frumos pentru apreciere! O să încerc să iau parte săptămânal la seria asta de articole. Bine ai venit pe acest blog!

    • Mulțumesc frumos pentru apreciere! Miercurea viitoare revin cu o nouă fotografie pe care o să o scot din arhivă! Bun venit pe blog!

Ce părere ai despre acest articol?