Mersul trenurilor CFR pentru perioada 2012-2013

scris de | joi, 25 octombrie 2012, 10:48 | 31 comentarii

Anul trecut, prin intermediul versiunii vechi a acestui blog, creat pe platforma Blogger, am fost primul care a pus la dispoziția tuturor, în mod gratuit, Mersul Trenurilor CFR pentru perioada 2011-2012. Acel articol a generat peste 12.000 de descărcări în aproximativ trei luni, ceea ce înseamnă că la fiecare 24 de ore în jur de 130 de persoane erau interesate de noul mers al trenurilor.

Pentru anul acesta vreau să fac la fel ca anul trecut și să pun la dispoziția tuturor, în mod gratuit, Mersul Trenurilor CFR pentru perioada 2012-2013. Acesta va intra în vigoare începând cu ziua de duminică, 9 decembrie 2012. În cele ce urmează am explicat cum se poate descărca noul mers.

Prima variantă de download:

În urma comentariilor și e-mailurilor primite din partea cititorilor și nu numai, prin care mi-au transmis că nu se descurcă cu descărcarea sau că linkurile puse la dispoziție nu funcționează corespunzător, am urcat documentele și pe platforma Fișierul Meu. Linkurile de download le aveți în cele ce urmează.

Mersul Trenurilor Interregio, Sezoniere și Anexe (2012-2013)
Mersul Trenurilor Internaționale și de Rang III (2012-2013)
Mersul Trenurilor Regio (2012-2013)

Pentru a putea descărca fișierele este nevoie de un click pe unul dintre cele trei linkuri, iar apoi, din pagina deschisă, după ce așteptați timpul impus (30-50 de secunde), dați click pe „Download 1”.

A doua variantă de download:

În urma comentariilor și e-mailurilor primite din partea cititorilor și nu numai, prin care mi-au transmis că nu se descurcă cu descărcarea sau că linkurile puse la dispoziție nu funcționează corespunzător, am urcat documentele și pe platforma Earn Upload. Linkurile de download le aveți în cele ce urmează.

Mersul Trenurilor Interregio, Sezoniere și Anexe (2012-2013)
Mersul Trenurilor Internaționale și de Rang III (2012-2013)
Mersul Trenurilor Regio (2012-2013)

Pentru a putea descărca fișierele este nevoie de un click pe unul dintre cele trei linkuri, iar apoi, din pagina deschisă, dați click pe „Download File”. Dacă niciuna dintre cele două variante nu funcționează cum ar trebui vă rog să folosiți linkurile de pe Hotfiles.

Mersul Trenurilor Interregio, Sezoniere și Anexe (2012-2013)
Mersul Trenurilor Internaționale și de Rang III (2012-2013)

Pentru a putea descărca fișierele este nevoie de un click pe unul dintre cele două linkuri, iar apoi de încă un click pe unul dintre serverele disponibile din pagina deschisă, precum DC Upload sau Fast Upload.

Dacă întâmpinați în continuare probleme la descărcarea fișierelor vă rog să lăsați un comentariu pentru a vedea cum putem să rezolvăm situația. Cine dorește poate să primească fișierele și pe e-mail.

Notă. Având în vedere că au trecut opt ani de la redactarea acestui articol, linkurile de descărcare au fost eliminate din cauză că nu mai funcționează. Mulțumesc pentru înțelegere!

Există 31 comentarii publicate:

  1. pardauro blogger

   Asta este a patra oară când le încarc din nou! Nu știu ce se întâmplă! Până mâine o să schimb linkurile și o să pun și mai multe variante de descărcare. Mulțumesc pentru sesizare!

  2. pardauro blogger

   La mine merge! Am verificat și de pe alte două IP-uri și funcționează corect. Problema este ori de la tine, ori dai click pe vreun buton greșit de descărcare.

  1. pardauro blogger

   O să le pun imediat după ce intră și în posesia mea! Momentan nu am nicio cunoștință care să aibă noul mers al trenurilor pentru Regio.

 1. Memet

  Anul trecut ați publicat un link și cu Mersul Regionalei Brașov. Credeți că îl putem vedea în curând și pe cel valabil pentru perioada 2012-2013 pe blogul dumneavoastră? Mulțumesc!

 2. Neluțu

  Felicitări pentru o astfel de inițiativă! Este de apreciat! Anul trecut nu am întâmpinat probleme în privința descărcării, cum pățesc acum, pentru că în loc să îmi dea fișierele îmi dă un program de descărcat, iar pe serverele de la Hotfiles sunt contracost. Poți să mă ajuți cu un e-mail?

  1. pardauro blogger

   Îmi pare rău pentru condițiile de descărcare! Imediat o să le urc și pe Fișierul Meu și actualizez și articolul. Ți-am trimis tot ce am pe adresa de e-mail cu care ai comentat pe blog. Sper să fie cel corect. Te rog să îmi dai un semn dacă le-ai primit.

 3. Neluțu

  Mulțumesc mult, le-am primit! Nu am mai intrat ieri, de aceea nu am mai răspuns la comentariul tău. Baftă multă în continuare! Dacă o ții tot așa sunt sigur că o să ajungi mare! Până una-alta o să mă uit să văd cum am să călătoresc anul viitor cu trenurile.

 4. Marian

  Aș dori și eu, dacă se poate, Livretul de Mersul Trenurilor Regionala Craiova 2013. Mă interesează dacă se va relua circulația pe secția dintre Strehaia și Motru și cu ce trenuri.

 5. Narcisa

  Super! Sunt utile documentele postate și mă bucur din suflet că există cineva care să le facă cunoscute înainte să fie afișate în gările din țară. Îți mulțumesc mult!

 6. Sandu

  Ajută-mă, te rog! Nu pot descărca! Îmi apar tot felul de reclame! Dacă se poate să îl primesc pe e-mail, te rog! Mă interesează Mersul Trenurilor pe ruta Videle-Basarab! Am nevoie urgentă!

 7. Sebi

  Domnilor, dacă tot băgați trenuri pe ruta Constanța-Mangalia și retur măcar să puneți la dispoziție garnituri încălzite și cu confort. Nu vagoane din anii 1940 și locomotive care rămân în pană în drum și ne fac să întârziem la muncă! De ce țineți săgețile pe dreapta la București și nu le dați să fie exploatate în țară?

Ce părere ai despre acest articol?