Materiale de studiu în proiectul „Comparație între trecut și prezent”

scris de | joi, 12 ianuarie 2012, 18:09 | 2 comentarii

După cum bine ştiţi, acum circa trei săptămâni am publicat pe acest blog primul episod al proiectului „Comparaţie între trecut şi prezent” (cine nu ştie despre ce vorbesc, îl invit să urmeze acest link). De atunci, proiectul a ajuns la al patrulea episod, al cincilea fiind în lucru. Am fost plăcut surprins când două persoane din oraşul Vatra Dornei şi una din Bucureşti s-au oferit să mă ajute în acest proiect; este vorba despre Doru Bighiu şi Andrei Avram din Vatra Dornei, iar din Bucureşti, Max Peter.

Despre proiect s-a scris până acum pe trei mari bloguri româneşti (linkurile le găsiţi în pagina proiectului din partea de sus a siteului), urmând ca în săptămâna ce urmează să îl promovez şi la radio; începând cu data de 2 februarie articolele din cadrului comparaţiilor foto vor fi publicate şi în ziarul local „Monitorul de Dorna”, condus de Doru Bighiu.

Revenind la titlul acestui post… astăzi am făcut o vizită bibliotecii din oraş! Am fost plăcut surpins să descopăr nu mai puţin de 6 cărţi având ca subiecte istoria şi obiceiurile din staţiunea montană. Dintre cele şase, am reuşit să împrumut pe termen de 2 săptămâni următoarele publicaţii:

În loc de încheiere, vreau să vă anunţ faptul că principalul monument istoric al oraşului, Casinoul, are o nouă şansă de a renaşte din propria ruină! Revin cu mai multe detalii într-un nou articol; până atunci, toate bune!

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!