Cum o duc magazinele online în perioada Black Friday

scris de | vineri, 23 noiembrie 2012, 10:29 | 5 comentarii

E Black Friday! Toată lumea ştie! S-au auzit atât de multe lucruri despre vinerea asta nenorocită încât nici măcar moartea lui Şerban Ionescu nu a mai făcut rating la televiziunile de specialitate. În fine, treacă, meargă!

Dar, serios vorbind, oare cum o mai duc magazinele online? C-am auzit că s-au pregătit puternic pentru valul de vizitatori ce aveau să le scufunde siteurile! Domo.ro cică şi-a pregătit serverele cu o săptămână înainte pentru a rezista! Cel.ro la fel! Păcat însă; ambele sunt căzute!

Din câte am înţeles, c-am şi verificat corespunzător, doar emag.ro a rezistat fidel, restul şi-au trecut în conturi ba uptime-uri de 62,74%, ba de 74,35%. Emag.ro a rămas în picioare cu unul de 98,97%.

Print-screen-uri făcute la ora 10:00, astăzi.

Există 5 comentarii publicate la acest articol:

  1. Adelin

    Mi se par mai mult decat amuzante aceste anunturi, unele nu sunt tocmai inspirate (cel putin asa cred), eu sunt pentru domeniul It, insa sincer sunt destul de dezamagit de aceste false reduceri, cred ca o sa fac cumparaturile la craciun…

    1. Ciprian blogger

      La ce vanzari face eMag-ul de obicei, si mai ales la ce cifra de afaceri s-a lipit de ei in ultimele 2 zile, banuiesc si eu ca au avut de unde sa bage verzisori in servere!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.