Hai să aruncăm cu noroi! Să-i prostim pe fraieri!

scris de | miercuri, 22 august 2012, 03:05 | 19 comentarii

Din ciclul „banul poate cumpăra orice, chiar şi suflete”, comisia CCR a hotărât să-l trimită pe Chior, recte Băsescu, înapoi la Cotroceni. Nu pentru c-ar fi meritat, ci doar pentru că drama USL-Antonescu începuse să miroase urât, iar unora le ajunsese deja pe sub nas. În fine, nu despre asta vroiam să vorbesc!

Până la urmă, că-i Ponta, că-i Antonescu, că-i (mort) Băsescu, pentru ţară e tot una. Tanti de la chioşcul din colţ tot cu 2 lei dă pâinea şi-i înjură pe ăia de întreabă de bilete RATB, ţigările la negru se cumpără din aceleaşi locuri, în cluburi se ascultă aceeaşi muzică de spălat creierul, iar masele de populaţie cred în continuare că ţara asta mai are vreo şansă din punct de vedere politic.

Iar de parcă nu ar fi fost de ajuns, imediat după ce Băsescu şi-a reluat locul la Cotroceni, manifestiile de la Universitate, „numărând mii de protestatari” (hot news, made by realitatea and rtv), au reapărut. Drept dovadă avem chiar şi câteva fotografii realizate cu foarte puţin timp în urmă de către A. Mihăileanu:

Ca să ne înţelegem, sper că se văd bine cei câteva mii de protestatari ce au luat cu asalt Universitatea, da? Nu Doamne fereşte să spună careva că e doar o ştire fabricată de amatorii de la Realitatea şi RTV, că nu-i frumos! Într-o oarecare legătură cu subiectul, Piticu oare ce părere are?

Există 19 comentarii publicate la acest articol:

 1. CJ

  Există o lege matematică specială după care se face numărararea protestatarilor: Mai întâi, se socotesc capetele, apoi picioarele, mâinile, degetele de la picioare, cele de la mână, urechile, ochii și dinții. Se face suma și se ridică la puterea doua. Rezultatul va fi un titlu pe antena3.ro.

  1. Ciprian blogger

   Asa se explica titlurile vazute pe mai toate televiziunile, ieri!
   Asta seama cu stirea aia in care aruncau cu nisip de langa camera de filmare ca sa poate zice ca-i furtuna la Marea Neagra. Lol.

 2. Nice

  Din pacate ieri am umblat toata ziua sa-mi gasesc un job (nu am reusit, azi trebuie s-o iau de la capat, dar asta e partea a doua) si din acest motiv sunt cam in urma cu evenimentele. Acum aud pentru prima data ca Basescu s-a intors la Cotroceni… Este adevarat insa, ca ieri, prin peregrinarile mele prin oras, parca toata lumea avea pe buze numele presedintelui. Dar nu vrei sa stii si celelalte cuvinte rostite…

  1. Ciprian blogger

   Imi imaginez! Lucrurile oricum vor ramane exact la fel, cu toate ca ne conduce unul sau altul. Lor le este indiferent, atat timp cat au puterea in maini.

   Sa ai succes cu gasirea unui serviciu :)

  1. Ciprian blogger

   Chiar nu am vrut sa fie un articol despre politica, ci unul care sa arate cum se minte populatia…

 3. ex-silentio

  Antena 3 e distractiv. Mi-e greu să-mi imaginez că există oameni care chiar cred tot ce spun ăia acolo. Nu zic că e singurul care încearcă să manipuleze, o fac și ceilalți, dar mai discret :)

  1. Ciprian blogger

   Iti dai seama cat de plictisitoare ar fi tara asta daca nu ar exista nici o problema? Mai bine asa!

 4. Pingback: Cea mai NARCISISTA leapsa - Pana cand ACTA ne va desparti !

 5. Pingback: Leapsa de vacanta - Pana cand ACTA ne va desparti !

 6. Pingback: Cea mai NARCISISTA leapsa «

 7. crazy

  indiferent cine va fi la putere pentru romanul de rand va fi la fel,adica din ce in ce mai rau.Cat despre realitatea cat si alte televiziunu mai bine nu le urmaresc decat sa fiu mintit in fata ceva de genul : sa nu crezi ce vezi

 8. Pingback: Leapsa lu' Spanac - Pana cand ACTA ne va desparti !

 9. Pingback: Leaspa lu’ Spanac «

 10. Pingback: Litera cu litera… «

 11. Pingback: Leapsa deconspirarii «

 12. Pingback: Leapsa dintoasa «

 13. Pingback: Leapsa de Sarbatori si de iarna « De prin viata adunate

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!