Mă las de blogging … pentru trei zile

scris de | miercuri, 18 aprilie 2012, 02:04 | 7 comentarii

Din păcate. Însă, după cum aranjează totul Şeful Mare … de sus, s-au inventat călătoriile din obligaţie. Tocmai din acest motiv, având în vedere faptul că scriu articolul (numa` articol nu e ăsta) prezent la ora 2:04 noaptea, voi fi nevoit să mă trezesc la ora 6 dimineaţa, adică în mai puţin de patru ore, să fac o vizită de curtoazie, necesitate, toaletei, să mănânc ceva uşor şi să mai fac şi bagajul; că de, cine a mai stat să arunce cinci haine în rucsac după ce a venit la ora unu noaptea dintr-o călătorie de tren ce a durat circa opt ore?

Din planurile pe care mi le-am făcut, în comun acord cu cei ce mi-au organizat călătoria aceasta de trei zile până la Bacău şi întors, s-ar înţelege că o să îmi reintru în pâine undeva între sâmbătă seara şi duminică dimineaţa.

Până una, alta, vă invit să aruncaţi un ochi peste ultimul interviu dat domnului Cristi China, publicat pe stimabilul său blog! Printre cele 10, 11 întrebări adresate, s-au strecurat şi ceva discuţii despre blogging, puţină teorie fotografico-strategică şi păreri privind campania celor de la Aqua Carpatica, prin care susţin Legea Apei. V-am ţucat!

Există 7 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian Pardău blogger

   Andrei, imi pare sincer rau de faptul ca nu am reusit sa iti marturisesc pana in momentul de fata, insa acea colectie online de carti, reviste si publicatii ale vremurilor trecute, imi este de mult cunoscuta. O studiez aproape zilnic. Cand voi avea timp, iti voi prezenta cateva descoperiri! Toate bune!

 1. Andrei

  Citeşte în caretea lui Minescu , Istoria poştelor române , pag. 187 ultimul paragraf până pe pagina 188.
  Ca să te lămureşti cu Austria .
  Mai am să-ţi dau să citeşti Schiţa monografică – Vatra Dornei a învăţătorului Nicolae Popa, publicată în 1997. Asta dacă continui proiectul pe care l-ai anunţat , legat de istoria oraşului.
  Ciao !

  1. Ciprian Pardău blogger

   Salutare, Andrei.

   Schita monografica a lui N. Popa am citit-o; a fost prima carte imprumutata de la Kirileanu. Proiectul continua, bineinteles. Ai auzit din gura mea faptul ca ma las de asa ceva? Nu prea cred.

   In legatura cu Istoria postelor romane, dau o cautare chiar acum pe DacoRomanica; sper sa o gasesc si sa parcurg ceea ce mi-ai recomandat. Tinem legatura. Toate bune!

 2. Pingback: Cum e sa te simti … european (I) « Ciprian Pardău

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.