Logică à la Turul României la ciclism

scris de | luni, 1 iulie 2013, 23:59 | 3 comentarii

Mi-a plăcut enorm motivul găsit de Emil Boc, primarul Clujului, pentru care Turul Ciclist al României să nu poată trece prin oraşul său în prima etapă:

Oraşul este şi aşa prea aglomerat în acea perioadă!

Dacă Boc nu ar fi refuzat caravana turului, în etapa a doua, cicliştii ar fi oprit la Vatra Dornei. Însă aşa, cu aglomerarea fictivă a unui pitic, etapa va pleca din Reghin şi va ajunge la Miercurea Ciuc, urmând ca în ziua a treia, cursa să se mute pe traseul Bicaz – Târgu Neamţ – Botoşani.

———————————————-

Citeam astăzi părerile lui Bogdan Drăghia cu privire la prima etapă a turului, pe ciclism.ireporter.ro. Aş fi putut avea propriile păreri, însă nişte băieţi deştepţi din media românească, s-au gândit că nu e necesar să transmită live cursa, aşa cum s-a întâmplat anul trecut la Turul Sibiul, şi cum se va întâmpla şi anul acesta, de altfel. Interesant că un tur de judeţ poate surclasa un tur de ţară la o mulţime de categorii, printre care se numără şi organizarea, traseul spectaculos, seriozitatea, numărul de echipe participante.

———————————————-

Cei ce cred că Eduard Novak îşi merită postul de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism sunt încurajaţi să citească articolul scris de Bogdan Drăghia, Scandal la naţionala RomânieiCa să vedeţi ce înseamnă ca lotul naţional să nu ajungă la prezentarea oficială a echipelor, să nu aibă cursiere de rezervă, să nu aibă maşini de urmărire şi dubă de transport, să nu aibă nici un obiectiv în ediţia de anul acesta a turului.

Există 3 comentarii publicate la acest articol:

  1. Mr.S

    Daca piticania nu ar fi refuzat , turul ajunea la V.Dornei , implicit era etapa V.Dornei – bt cu drum prin Sv. Pff , maine tre sa-mi dau 2 palme si sa-mi fac curaj sa fac un pelerinaj de 2-3 ore prin tara pailor pana ajunge caravana si se decerneaza premiile.Si m-am jurat ca nu mai dau prin bt.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!