Româna și lipsa de spațiu

scris de | luni, 16 iulie 2012, 08:28 | 3 comentarii

Ori de câte ori am văzut astfel de anunţuri scrise greşit sau în care se folosea o exprimare ce te ducea cu gândul la un cu totul alt înţeles, m-a bufnit râsul! Bine, nici nu ai cum să nu zâmbeşti la astfel de texte menite, parcă, să atragă doar atenţia! Am văzut o mulţime de exemple prin supermarket-uri, magazine, în piaţă, chiar şi în primărie, însă următorul exemplu parcă are ceva mai special!

Să scrii greşit un cuvânt într-un anunţ se mai întâmplă, însă să nu ştii să desparţi în silabe şi să aşezi textul într-un anumit spaţiu, zic eu, e ceva grav! Poftiţi de luaţi (vizual vorbind) formularea unui anunţ de succes:

Până la urma omu’ se prinde despre ce e vorba, nu trebuie să-i scriem mură-n gură, nu?

Există 3 comentarii publicate la acest articol:

  1. Boogie

    E pur si simplu imposibil sa nu te amuzi cand vezi asa ceva. E trist cand vezi ca unele persoane nu stiu sa desparta in silabe sau nu stiu sa scrie in asa fel incat sa se incadreze intr-un anumit spatiu, dar in acelasi timp e si amuzant.

  2. Intuneric

    Atat timp cat omul va reusi sa vanda ceea ce are el de vi-nzare, va considera toata manevra un succes. Prin urmare, nu va avea nici cel mai mic motiv sa-si reconsidere maniera de a scrie.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!