Life in Pictures – Vremea mutării

scris de | sâmbătă, 24 martie 2012, 23:36 | 20 comentarii

Pe principiul lucrurile noi sunt întotdeauna binevenite, am hotărât să îmi mut activitatea blogosferică, de pe Blogger, pe WordPress. Principalul motiv pentru care mi-am pierdut ultimele trei zile lucrând la noul blog este mărirea echipei cu un nou membru. Îl cheamă Alki, locuieşte în Vatra Dornei şi este al naibii de arogant. Se va pune pe treabă de mâine, 26 martie.

Vechiul blog, http://www.pardau.blogspot.com, nu va fi şters până când nu vom fi siguri că au fost anunţaţi toţi vechii cititori de faptul că ne-am schimbat locul (online) de baştină! De luni, vom instala un plugin de redirecţionare a traficului spre prezenta pagină web; deci, nu alertaţi pompierii!!! De asemenea, îi rog pe toţi cei ce mă aveau în blogroll sau în listele de preferinţe să schimbe linkul, iar pe cei ce mă citeau prin mail, să nu îşi facă griji. Să sperăm la cât mai mulţi ani de blogging, însă până atunci, la o duminică însorită!

Există 20 comentarii publicate la acest articol:

  1. cipriano10 blogger

   Multumesc mult pentru urare, Geanina! In privinta cadoului nu ma pot pronunta in vreun fel, insa iti pot ura o noapte linistita si o zi de duminica cat mai calduroasa! Toate bune!

  1. cipriano10 blogger

   Bine ai venit, Stefania, in noua mea casa! Si eu iti doresc mult succes si o seara de duminica cat mai placuta!

  1. cipriano10 blogger

   Multumesc, din nou, pentru promtitudine! Multumesc si pentru urari! Bine ai venit in noua mea casa! Toate bune si o seara cat mai placuta!!

  1. cipriano10 blogger

   BIne ai venit, Teo! Ce pot sa mai spun?? Multumesc mult pentru includerea in blogroll-ul tau! Eu nu stiam daca ma aveai sau nu listat in blogurile tale preferate, ci doar am anuntat mutarea mea! Caci, din cate observasem, ai avut ceva vizite la activ pe vechiul meu blog. Salutare!

  2. Teo Negură

   Trec mai rar pe la toti, dar mi-au placut vechiul tau blog si abordarea :) Nici eu nu stiam daca te trecusem sau nu la mine, apoi am descoperit ca nu si mi-am zis ca e un moment bun s-o fac, ca altfel uit :D

  3. cipriano10 blogger

   Ma bucur ca ti-a placut stilul meu de a scrie; tot ce imi doresc este sa nu ma schimb! Multumesc, inca o data, pentru link! Toate bune!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.