Life in Pictures – Iubire la -10 grade

scris de | duminică, 19 februarie 2012, 08:48 | 26 comentarii

Salutare, dragi prieteni! Este duminică, iar după cum este normal, apare un nou articol în cadrul seriei Life în Pictures, demarată de Costin. Ei bine, dacă în postările anterioare v-am obişnuit cu fotografii mai mult sau mai puţin superbe, iată că astăzi aş dori să schimb acest lucru; am pregătit pentru voi, dar în special pentru EA, următoarele versuri:

Iubire la minus 10 grade cu plus (18 februarie 2012):
O rază-nvăluie trecutul în lumină,
În noaptea-n care eu cu tine mi-o petrec,
În parcuri, la izvor, ascunşi după „cortină”,
Săruturi pe gât. Iubire. Mii de fiori prin trupuri ne trec…

Există 26 comentarii publicate la acest articol:

  1. Mirela

    Ciprian, cred ca trebuie sa treci mai des pe la Povestea parfumata ca sa-i dedici iubitei tale povesti inmiresmate! Romantic si frumos! O duminica placuta, cu ciocolata calda! :)

  2. Ciprian Pardău

    Nici eu nu stiu sigur, Ema! Tot ce pot spune este ca in ceea ce fac pun doar suflet si multa dedicare. Restul pasiunilor si secretelor le vei descoperi atat timp cat vei ramane fidela blogului. O duminica placuta!

  3. Ciprian Pardău

    Mirela, te rog sa imi ierti absentele din ultimul timp din cadrul Povestilor. Am avut atatea pe cap, incat nici de fotografie nu m-am tinut prea tare; ce sa mai spun de blog si online. Imi cer mii de scuze. Promit ca ori de cate ori voi avea timp, voi participa cu drag!! O duminica placuta, de asemenea!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.