Life in Pictures – Exercițiu de gândire

scris de | sâmbătă, 10 martie 2012, 21:07 | 54 comentarii

UPDATE: Melly este fericita câștigătoare a concursului. Felicitări!

Pentru această postare din cadrul seriilor L.i.P. și SSS2, m-am gândit că ar fi interesant să vă propun un exerciţiu de gândire uşor, distractiv şi benefic pentru unul dintre voi. Care e ideea?? Simplu. Voi îmi spuneţi în comentarii la ce vă duce cu gândul această fotografie, iar eu voi premia cel mai frumos răspuns cu un link în blogroll. Ştiu, nu e cine ştie ce premiu valoros, însă având în vedere că e duminică, merită să ne distrăm câtuşi de puţin, fără nici un cost în plus.

Eu nu pot decât să vă urez succes în cadrul acestui concurs, dacă îl putem numi aşa şi o duminică plăcută. V-am ţucat!

Există 54 comentarii publicate la acest articol:

 1. Stefania

  ” Uite-i cum se grabesc, ca si noi, candva, spre nicaieri. Sa-i oprim, sa guste si sa se bucure din plin de frumusetile din jur, nu ne-ar asculta. Nici noi n-am facut-o. Cand se vor opri, din grabire, va fi prea tarziu. Bucuria atunci v-a fi ca o pala de vant” — isi spun doamnele, ce se odihnesc pe banca din parc.

  O duminica minunata iti doresc, Ciprian! :)

 2. Gemma Wiseman

  Interesting monochrome with the central tree almost blurring the activities of the people streaming on the pathway!

  Not sure if you intended to link this to Shadow Shot Sunday 2. (It sounds like your own competition.) But if you did, please create a link to SSS2 in your post! Thank you!

 3. IULISA

  „Cum trece timpul parca ieri si noi eram la fel
  Nu imi gasesc cuvintele, in acest ceas al vietii, care ticaie prea repede, Cand privesc in urma nu vad decat ansamblul de copii fericiti. Multi isi doresc cand sunt mici sa fie cat mai repede adulti, insa eu iti spun, ca imi doresc sa fi ramas in acel pezent perpetuu al ceasului oprit in timpul anilor petrecuti in anii liceului, cu aceiasi colegi minunati si profesori radianti de caldura sufleteasca Insa stiu ca nu este posibil, NU VOI UITA NICIODATA CA CEI MAI FRUMOSI ANI ,AI ADOLESCENTEI, SUNT ANII DE LICEU.”

 4. SoriN

  Ce nostalgii aduce primavara asta !
  Ce tineri sunt!
  N-am sa uit acea dragoste de liceeni. Acel prim sarut… Si-i spuneam, ce-l mai iubeam. Vorbeam … Defapt noi ne iubeam, Da` , stiu
  Impreuna am tresarit la fiecare rezultat de examen, am ras la fiecare esec, am plans la fiecare victorie, am fost noi.
  Prin parcul asta n-e plimbam si noi!

 5. emahategan

  O fotografie care spune multe.Daca privesc din perspectiva celor care se plimba pe alee,imi aduc aminte de copilarie,de tinerete,cand mergeam pe jos zilnic peste 10 km.
  Daca ma pun in postura doamnelor ce stau pe banca,ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut puterea sa merg pina in parc!
  Duminica faina sa ai,Ciprian!

 6. Cris-Mary

  EU cred ca m-am dus in spam cu comentariul de azi noapte :) Am spus ca pentru mine aceasta poza este reprezentarea vietii in diferite etape intr-un decor primavaratic. O duminica frumoasa!

 7. Ciprian Pardău

  Exact asta imi doresc si eu, Iulisa, sa raman tanar pe vesnicie; cred ca stii cat de frumoasa este viata de licean si cat de frumos poti vedea realitatea prin ochii tinerilor de 16 ani. O duminica placuta si multumesc pentru comentariu!

 8. Ciprian Pardău

  La prima vedere, asta i-a sugerat si prietenului meu care, azi, m-a insotit la o tura foto in exact acelasi loc in care este realizata fotografia de mai sus. Multumesc pentru comentariu. O duminica frumoasa!

 9. Ciprian Pardău

  Mie, sincer, fotografia de mai sus imi aduce aminte de vremurile scolii generale. Cat de frumoasa era viata fata griji si fara tot felul de lucruri de care acum trebuie sa tin cont. O zi placuta sa ai, Geanina!

 10. AndreiAvram

  Salut Ciprian !
  Hai măi Cipriane , cine din România nu ar fi în stare să recunoască merveiozul nostru parc municipal ?
  Cine nu-i în stare să recunoască celebrele bănci municipale care nu rezistă la nici cea mai nevinovată hâţâială tinerească ? Ai , ai , aiiii , da slabă impresiune ai despre cunoştinţiunile noastre geograficeşti !…
  Poza nu-i duminica , nuuuu , că lezelev nu ies în turmă duminica în parc cu giozdanele-n spinare , nuuuuuu ! Poza-i spre izvor pe aleile falnic străjuite do parte ş-dalta de tufele dese ale celebrei flori numite populer şteeevie !
  Aflat astă toamnă într-un goaznică infamaţiune de conştiinţiune civico-patriotică am cosit şi strâns vro tri zâle celebrele flori uscate de care pomenisem mai susuleţ ! Şi naţiuuuunea , ooooo ! , naţiunea care se plimburea spre adăpare sufletească şi apurească mă sfredelea cu o candidă privire compătimitoare ! Da' ce poa să înţăleagă naţiunea dorneană din sufletu-mi bolnav ? Căci eu simţeam telepatic gândul lor de un singur cuvânt : fraaaieruuuuul !
  Hai , ciao , numai bine !

 11. Ciprian Pardău

  Sa stii ca exact la fel sunt si eu privit prin oras atunci cand ies la facut fotografii; nu este chiar cel mai frumos sentiment pe care mi-l doresc in acele momente, insa ce nu fac eu pentru aceasta arta. In legatura cu ziua fotografierii, cu siguranta nu era nicidecum intr-o duminica. Toate bune, seara placuta!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.