Life in Pictures – Clipe și zâmbete

scris de | sâmbătă, 7 aprilie 2012, 22:11 | 26 comentarii

Întunericul, noaptea dintre sâmbătă şi duminică, trenul lui Costin pufăie cu putere din cazanele de aburi. Îşi aşteaptă călătorii şi turiştii cu care s-a obişnuit duminică de duminică, pentru a porni într-o călătorie către… lumea magnifică a zâmbetului.

După cum spune întotdeauna şi ne şi arată în fotografia de mai sus, Evelina Panfil este o fată, mereu, cu zâmbetul pe buze. Pot spune cu sinceritate faptul că şedinţa fotografică pe care am avut prilejul de a o realiza, în superbele oraşe Sibiu şi Braşov, a fost o încântare şi o experienţă unică; toate cadrele surprinse mi-au dovedit, pentru a nu ştiu câta oară, frumuseţea zâmbetului schiţat în fiecare clipă a vieţii sale.

Atât Evelinei, cât şi tuturor celor ce mă citesc, le doresc o duminică însorită alături de familie şi prieteni şi o lună de aprilie cât mai superbă. Toate bune!

PS: Galeria fotografică completă va apărea în cel mult două zile.

Există 26 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian Pardău blogger

   In numele ei, iti multumesc pentru apreciere. Ne bucuram ca ti-a placut fotografia prezentata mai sus. O duminica placuta!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Fotomodelul, dupa cum spui si tu, este intr-adevar superb. Totul a iesit asa cum ne-am dorit! Duminica placuta sa ai, Abidal!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Am aflat si eu in aceasta dimineata despre moartea sa; imi pare sincer rau! Ma bucur ca imaginea si domnisoara ti-au adus zambetul de care aveai nevoie. Cu mare placere, Melly! O duminica cat mai placuta!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.